‘Punt Docs’ mostra el treball del fotògraf Spencer Tunick a València, on despullà 1.200 persones a les Torres de Serrans

La televisió d'À Punt també estrena una nova temporada d'‘El xef a casa’ i del nou programa ‘Meridià zero’.

VÍDEO | ‘Punt Docs’ mostra el treball del fotògraf Spencer Tunick a València, on despullà 1.200 persones a les Torres de Serrans

El famós fotògraf Spencer Tunick va visitar València al març per a incloure la ciutat en el seu àlbum de postals performatives. Tunick s’ha fet famós per les fotografies en què despulla milers de persones per a integrar-les en l’entorn. Un equip de Punt Docs, el programa de reportatges de la televisió d’À Punt, va seguir les passes del fotògraf des que va aterrar a la ciutat per a localitzar els escenaris fins que va captar les imatges de 1.200 persones nues al voltant de les Torres de Serrans. Hores de preparatius i de muntatge resumits en tres clics. Divendres a les 21:30 h oferim “València, postal Tunick”, el primer programa de la temporada, en què ens preguntem què hi ha darrere d’aquestes expressions artístiques. Les respostes, les trobem en aquest reportatge polièdric que, a manera de postal, ens ofereixen des del món de la fotografia, la sociologia, l'art i la filosofia.

Els caps de setmana, l’esport agafa protagonisme en la televisió d'À Punt. Aquest dissabte amb la retransmissió de la segona jornada de la Copa Caixa Popular de Raspall-Trofeu Diputació. A partir de les 18:00 h connectarem en directe amb el trinquet de Bellreguard per a assistir a la partida entre l'equip de Dénia, amb Ian i Roberto, i el de Xeraco, format per Badenes i Seve. I diumenge, les càmeres de la televisió d’À Punt es traslladen a la Font de Sant Lluís, a València, per a retransmetre en directe la presentació del València Basket. A les 18:00 h, assistirem a l’acte festiu de la presentació de la plantilla i del cos tècnic del conjunt femení i masculí, a més de tots els equips de L'Alqueria. A partir de les 19:00 h tindrem l’oportunitat de veure en acció el València Basket en un partit contra el San Pablo de Burgos. 

Dissabte a les 13:00 h s’estrena Meridià zero, un programa nou que proposa un viatge per tota la Comunitat Valenciana per a conéixer els llocs que contenen l’essència del patrimoni de la nostra terra. Des d’una perspectiva aèria i amb imatges obtingudes des d’un dron, cada capítol recorre tres rutes. En el primer capítol ens apropem des de l’aire als Ports, a la Costera i a l’illa deTabarca. 

El docureality d’humor El xef a casa torna amb capítols nous a la graella de la televisió d’À Punt. Cada dissabte a les 21:30 h, el cuiner Jordi Morera es desplaçarà amb el seu motocarro a un domicili particular i entrarà a les cuines dels participants per a ensenyar-los a menjar d’una manera saludable. 

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt es podran mirar i sentir en directe i a la carta a través del web https://www.apuntmedia.es/ i de les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar