Els partits polítics, cara a cara amb la ciutadania al plató d'À Punt

José Muñoz (PSPV), Jorge Bellver (PPCV), Fran Ferri (Compromís), Antonio Estañ (Podem) i Mercedes Ventura (Ciutadans), responen les preguntes de l'audiència.

VÍDEO | Els partits polítics, cara a cara amb la ciutadania al plató d\'À Punt

Aquest diumenge a la nit, representants dels cinc partits presents a les Corts responen en directe, en la televisió d'À Punt, a les preocupacions de 70 ciutadans presents al plató. Serà en una edició especial d'A tu què t'importa?, la iniciativa transmèdia d'aquesta casa que els acosta, a través d'una sèrie de vídeos, allò que és important per als valencians i les valencianes. 

Amb aquesta iniciativa, la programació preelectoral d'À Punt Mèdia s'obri a la participació ciutadana i fa un recorregut per totes les comarques valencianes. José Muñoz (PSPV), Jorge Bellver (PPCV), Fran Ferri (Compromís), Antonio Estañ (Podem) i Mercedes Ventura (Ciutadans) hauran de respondre les preguntes que plantege l'audiència. Per a participar, només calia enviar un vídeo, de 30 segons, per les xarxes socials amb l'etiqueta #ATuQuèTImporta. 

Aquests vídeos, i altres materials arreplegats comarca a comarca, són la base per a disposar el debat amb els i les representants dels partits polítics presents en el format televisiu que s’emetrà diumenge a la nit. A l'estudi 2 del Centre de Producció d'À Punt Mèdia, a Burjassot, fan els últims preparatius abans de la cita d'aquesta nit, a les 22:00 hores, amb la televisió, el web i les xarxes socials d'aquesta casa. 

També et pot interessar

stats