‘El piset’ nou contingut digital d’À Punt

A partir de febrer, la sèrie, que consta de sis capítols, es penjarà cada quinze dies en YouTube i el web i s’emetrà per Bon Dia TV

La primera publicació d’El piset començarà l’1 de febrer
La primera publicació d’El piset començarà l’1 de febrer / Departament de Comunicació
30 de gener 2023 - 09:20

À Punt enceta el mes de febrer amb un nou espai dedicat als joves i que compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística per a la creació de continguts digitals en valencià. El piset és un programa al qual es volen debatre els temes que interessen hui dia els joves, però que es planteja d’una manera ficcionada.

La primera publicació d’El piset començarà l’1 de febrer, amb un capítol dedicat a les addiccions. Comptarà amb la presència de la cantant Suu i el model Apolo Planet i serà el primer de sis capítols que es penjaran cada quinze dies en Youtube i en el web d’À Punt i s’emetran per Bon Dia TV.

El piset formarà part del contingut de l’espai L’Squad —una nova iniciativa d’À Punt que pretén fer valdre el valencià en les xarxes socials —, de manera que els joves tinguen un únic lloc en el web i YouTube, així com en Instagram i TikTok on trobar tot el contingut creat per a ells.

Ame Soler, il·lustradora, i Àrtur Martínez, cantant de La Fúmiga, comencen a viure en un pis compartit i inicien un càsting per a trobar les dues persones perfectes per a les habitacions que els queden lliures.

Ame Soler, il·lustradora, i Àrtur Martínez, cantant de La Fúmiga, comencen a viure en un pis compartit
Ame Soler, il·lustradora, i Àrtur Martínez, cantant de La Fúmiga, comencen a viure en un pis compartit

Als protagonistes d’aquest pis els uneix una relació d’amistat de pocs mesos, però connecten en molts aspectes vitals i per a ambdós és molt important entendre’s amb els seus futurs companys de pis. Amb l’excusa d’una amigable convivència convidaran cada setmana dues persones. Un sopar i una conversa en un ambient despreocupat els servirà per a saber si serien els companys de pis adients.

La importància d’El piset està en la conversa, els convidats, les anècdotes, i no tant en si són els candidats ideals o no. De fet, la intenció amb la ficció del càsting de possibles companys de pis és aportar un context narratiu que convide al diàleg amb el tractament de temes que agraden als joves. A més, incorpora convidats que aporten contingut de fons per a raonar junts, com per exemple Samantha, Víctor Palmero, Inés Hernand, Anaïs Domènech, Dianina XL, Esteve Tortosa o Ana Calatayud.

També et pot interessar