La mascletà torna a À Punt a partir de l’1 de març

El programa Mascletaes per a la història oferirà les 19 millors disparades pirotècniques de les Falles i les festes de la Magdalena.

L'espai s'emetrà de dilluns a diumenge a les 13:40 hores.
L'espai s'emetrà de dilluns a diumenge a les 13:40 hores.

Març és sinònim de mascletà i À Punt vol recuperar les millors mascletaes de les Falles i les festes de la Magdalena per a compartir amb els espectadors l’ambient festiu que, malauradament, no podem gaudir per la pandèmia.

Mascletaes per a la història és un espai que, de dilluns a diumenge, a les 13:40 hores recupera l’emoció i la màgia de la pirotècnia. Presentat per Màxim Huerta, Maria Fuster i Ferran Cano, l’espai inclourà la mascletà destacada del dia així com entrevistes als protagonistes de les dues festes.

Cada dia, de l’1 al 19 de març, À Punt convida els espectadors a apujar el volum dels seus televisors i gaudir a casa de l’art pirotècnic de la pólvora, durant 20 minuts. Mascletaes per a la història ens acostarà el record de les millors mascletaes retransmeses dels últims trenta anys gràcies als arxius documentals de la radiotelevisió pública valenciana.

També et pot interessar

stats