‘L’Alqueria Blanca’ torna a À Punt el 21 de març

Demà dijous, a les 12:00 hores, la cadena convida a tots el fans de la sèrie a seguir a través del web d’À Punt la presentació de la nova temporada.

VÍDEO | ‘L’Alqueria Blanca’ torna a À Punt el 21 de març

À Punt ha desvelat aquesta vesprada la notícia més esperada: El 21 de març torna L’Alqueria Blanca a la radiotelevisió i web públiques. L’equip del programa Bona Vesprada ha donat en exclusiva la data del retorn d’una de les sèries més emblemàtiques i estimades per l’audiència valenciana.

La 12a temporada s’estrenarà el diumenge 21 a les 21:15 hores i la cadena ha preparat per a eixe dia una ampla programació especial per a donar-li la benvinguda a L’Alqueria Blanca. Huit anys després, els rodatges de la sèrie es reprenen amb personatges coneguts com Dora, Robert, Blanca, don Joaquim, Ferri, Tonet o Anna, i altres de nous que poc a poc aniran entrant en escena.

Per a conèixer més detalls, la cadena convida a tots els seguidors a participar en la presentació de L’Alqueria Blanca via streaming a través del web apuntmedia.es o les xarxes socials d’À Punt. L’acte és demà dijous 4 de març a les 12:00 hores i es realitzaran connexions en directe amb els sets de Bunyol, on ara mateix s’estan rodant els nous capítols. Seran els mateixos actors i guionistes de la sèrie els que explicaran les noves trames i històries.

18 nous capítols

Més de 350 figurants de la comarca de Bunyol han acompanyat als 40 actors principals de L’Alqueria durant les gravacions. Ha sigut necessari l’ús de 5.000 mascaretes i més de 800 tests d’antígens perquè l’esperada sèrie arribe a la radiotelevisió i web públiques. I ha necessitat que es construisquen vora 30 sets en plató per a mostrar les transformacions.

També et pot interessar

stats