‘L’Alqueria Blanca’ continua amb èxit la seua emissió els diumenges en la televisió d’À Punt

Cada setmana més de 250.000 espectadors connecten amb la sèrie més seguida de la televisió valenciana.

L'emocionant comiat
L' emocionant comiat / Departament de Comunicació
04 de novembre 2021 - 10:55

L’Alqueria Blanca continua oferint intriga, emoció i diversió amb les trames al voltat de les famílies Pedreguer i Falcó. Des del 27 d’octubre els espectadors valencians poden gaudir cada diumenge a les 21:45 h de la sèrie de televisió amb més història de l’audiovisual valencià.

Durant les últimes setmanes, els seguidors de L’Alqueria Blanca han seguit en la televisió d’À Punt el judici a l’alcalde Narcís Boira, un dels personatges més estimats i odiats a parts iguals. A més, s’han viscut els primers moments entre les parelles Annitín i Fabià i Blai i Dora. Es consolidaran estes relacions?

La pròxima setmana en ‘L’Alqueria Blanca’

A Narcís Boira ja l’han condemnat i està a la presó, així que L’Alqueria Blanca ha de trobar un nou alcalde. No hi ha dubte que Don Joaquim té moltes possibilitats, que un Falcó en l’alcaldia sempre és una garantia d’honradesa. Tonet escriu un poema per a reconquistar el cor de Marisol. Per una altra part, la història d’amor entre Annitín i Fabià va consolidant-se. No sabem què pensarà del tema Xavi, que acaba de tornar al poble. Per cert, no és l’únic que hi torna.

El millor de la sèrie en ‘Bona vesprada’

El programa de les vesprades d’À Punt presentat per Màxim Huerta, Bona vesprada, dedica cada dilluns i divendres una secció per a recordar els millors moments dels capítols, fer avanços en exclusiva i entrevistar els actors i actrius de la sèrie. A més, tots els capítols es poden tornar a veure en el web.

També et pot interessar

stats