Hu Zhao visita ‘Fas festa’ per a parlar de l’agost festiu amb Ferran Cano

El programa inclou el concurs per a guanyar un cap de setmana per a dos a la platja de les Arenes de València

Hu Zhao visita Fas Festa
Hu Zhao visita Fas Festa / Departament de Comunicació
14 d'agost 2023 - 10:55

Fas festa no tanca per vacances en una de les setmanes amb més festes de l’any, on, per tot arreu, se celebra la Mare de Déu d’Agost. La ruta festera d’aquest dimarts passa per Bétera i les seues esperades alfàbegues gegants amb la divertida desfilada amb pluja de confeti multicolor. També estaran a Benifaió, on els clavaris de la Divina Aurora expliquen en què consisteix la Festa del Pato.

Fas festa fa parada per a agafar forces a Aiora, on participem en la tradicional gaspatxada de les seues festes en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció. Continuarà el recorregut per Vilafamés, on arranquen les festes amb un txupinazo, mascletà i el concurs de carrers engalanats.

El programa no s’ha volgut perdre un espectacle pirotècnic excepcional: la Nit del Castell de l’Olla d’Altea, un repte logístic que es dispara íntegrament des de la mar i que atrau més de 50.000 visitants.

A Cocentaina, celebren Sant Hipòlit amb la Presentació d’Armes dels seus Moros i Cristians. I més al sud, cap a Elx, han cuinat un arròs amb crosta gegant i ens endinsem en la Nit de l’Albà.

A més el programa Fas festa va llançar la setmana passada un divertit i temptador concurs que continuarà tres setmanes més. Els espectadors poden guanyar una estança de dues nits en un renovat hotel en primera línia del mar a la platja de les Arenes de València. Les bases es troben allotjades al web d’À Punt. 

També et pot interessar

stats