La foguera José Ángel Guirao guanya el premi del públic d'À Punt

D'entre les cinc candidates, el públic ha votat i ha decidit amb un 42% dels volts quina és la millor crítica audiovisual en les Fogueres de 2022

L'escena de la foguera guanyadora
L'escena de la foguera guanyadora

À Punt ha convocat la primera edició dels Premis À Punt amb motiu de les Fogueres 2022 i, per primera vegada, dona l’oportunitat als seguidors de la televisió, ràdio i web públics perquè voten per l'escena preferida. Aquest procés de votació ha estat obert del 22 de juny fins al 24 de juny a les 10:00 hores.

La foguera José Ángel Guirao, amb un 42% del total del vot, s'ha endut el premi del públic a la millor crítica audiovisual. En l'escena podem veure una ruleta amb els programes d'À Punt. A més, aquesta foguera també s'ha emportat el tercer dels Premis À Punt, en tractar-se de la tercera foguera millor valorada pel jurat d'À Punt, en el qual comptavem amb la presència de Sergio Caballero, Lola Moltó i Gala Navarro.

El jurat d'À Punt composat per Sergio Caballero, Lola Moltó i Gala Navarro en la foguera guanyadora
El jurat d'À Punt composat per Sergio Caballero, Lola Moltó i Gala Navarro en la foguera guanyadora

En segon lloc, la foguera Sagrada Família i la foguera Sant Blai la Torreta, amb un 26% dels vots. Ací podeu consultar el resultat.

El programa Bona vesprada s'encarregarà de fer l'entrega de l'estandard i del xec acreditatiu del premi.

També et pot interessar

stats