‘La finestra esportiva’ ofereix el partit decisiu de l’Handbol Elx en els huitens de final de l’EHF European Cup

À Punt oferirà diumenge, en directe a les 12:00 h, el partit de tornada de l’eliminatòria d’octaus de final de la EHF Cup entre l’Handbol Elx i el Maccabi Arazim 

Imatge: CBMELX
La finestra esportiva torna els diumenges a migdia. / Imatge: CBMELX
13 de gener 2022 - 09:37

À Punt retransmetrà el pròxim diumenge 16 de gener des de La finestra esportiva, a les 12:00 h i en directe el duel de tornada d’octaus de final de l’EHF Cup que disputaran l’Handbol Elx Visitelche.com i el Maccabi Arazim israelià des del pavelló Esperanza Lag. Les jugadores de Joaquín Rocamora continuen la seua aventura en la competició continental després d’eliminar les islandeses del KA/POR.

A més, les il·licitanes arriben a l’eliminatòria després de superar un brot de covid en l’equip que va afectar cinc jugadores i que els va fer suspendre el duel de la Lliga Guerreres contra el Caja Rural Aula Valladolid que s’hauria d’haver disputat dilluns. El conjunt il·licità té l’oportunitat de continuar en Europa si supera aquest cap de setmana l’eliminatòria que s’hi disputarà tant divendres (20:00h) com diumenge (12:00h) en el mateix pavelló, l’Esperanza Lag de la ciutat de les palmeres.

Daniel Hermosilla i Jorge Sanchis narraran el partit decisiu d’un enfrontament que comentarà Patxi Martí, exentrenador del Vamasa València i Port de Sagunt de l’Asobal, a més d’exseleccionador espanyol promeses.

La televisió d’À Punt obrirà el diumenge a les 12:00 La finestra esportiva per a acompanyar les vigents campiones de la Copa de la Reina i de la Supercopa d’Espanya d’handbol en el seu intent per mantindre viu el somni europeu. D’aquesta forma, À Punt continua apostant per donar suport i visibilitat a una gran varietat d’esportistes i modalitats amb protagonisme i marcat accent valencià, com és el cas de les guerreres franjaverdes.

L’oferta esportiva en la televisió d’À Punt Mèdia aquesta setmana es completa amb la nova temporada del programa A córrer que s’emetrà cada dissabte a les 13:00 h per la televisió i que té la seua versió radiofònica el mateix dia a les 16:00 h.     

També et pot interessar

stats