Final de 'Duel de veus: la batalla final': coneixem l'artista total

Després de cinc gales, aquest dimarts en prime time, coneixem qui és l’artista total del territori valencià en una gala que barreja l'emoció amb la competitivitat per ser el guanyador o la guanyadora

Els finalistes de 'Duel de veus: la batalla final'
Els finalistes de 'Duel de veus: la batalla final'

Al llarg de cinc setmanes, els concursants de Duel de veus s'han esforçat i han treballat per a aconseguir arribar a aquest moment, la gran final. Ilu Pérez de Petrer, José de la Vega d'Alacant, Dayan Soul de Castelló de la Plana, Mayo de Rossell, Lau Sánchez d'Elda i Domingo de València són els finalistes que, per a aquesta última gala, han preparat un repertori de cançons que defensaran en cada duel.

I ara és el moment de demostrar qui és l'artista total entre els millors concursants de la primera i la segona edició de Duel de veus: l'artista que més emociona, que més arrisca, el que sap defensar qualsevol estil dalt l'escenari… Tot compta en la final de La batalla final!

Així seran els duels de la gran final de La batalla final

Els primers duels de la nit, entre els sis concursants que es van proclamar finalistes, es van decidir durant la semifinal. Samantha, capitana de l'equip blau format per concursants de la primera edició, i Pere Aznar, capità de l'equip taronja integrat per concursants de la segona edició, al costat d'Àlex Blanquer, van traure el nom de cada finalista, i els duels van quedar:

  • Dayan Soul contra Domingo
  • José de la Vega contra Sánchez
  • Ilu Pérez contra Mayo

El guanyador o guanyadora de cada duel, segons la decisió del jurat, passarà a la fase següent. El perdedor del repte serà expulsat i el que es quede serà el que triarà un dels seus companys per a batre's musicalment en un nou duel. Aquesta mecànica es repeteix fins que només queden dos concursants, que s'enfrontaran entre ells per a convertir-se en guanyador o guanyadora absolut d'aquesta edició de Duel de veus, la batalla final.

El jurat, decisiu en cada duel

El jurat, format per Sole Giménez, Gisela i Arkano, decidiran qui és el millor en cada duel i els capitans, Samantha i Pere Aznar, tindran l'oportunitat de rescatar-ne un i donar-li l'oportunitat de no ser eliminat. Un final de festa ple de música i sorpreses per a una edició del talent show que continua sent referent cada setmana donant veu a artistes valencians que somien a impulsar la seua carrera artística fent aquest primer pas en Duel de veus.

El dimarts 17 de gener a les 22:00 en À Punt no et perdes la gran final de Duel de veus, la batalla final. I que la música no deixe mai de sonar!

Duel de veus és un talent show d'À Punt Televisió Valenciana produït per Illusionmedia TV, Europroducciones i PT Media.

També et pot interessar

stats