Estudiants de formació professional comencen hui les pràctiques curriculars en À Punt

Alumnat d'FP comença les pràctiques À Punt
Alumnat d'FP comença les pràctiques À Punt / Departament de Comunicació
07 de març 2022 - 10:51

Un total de 37 estudiants de graus superiors d’FP d’11 centres faran pràctiques en À Punt, als CPP de Burjassot i a les delegacions d’Alacant i Castelló.

Es tracta d’alumnat de cicles formatius superiors d’FP vinculats a Imatge i So que cursaran en els mitjans públics valencians el mòdul pràctic obligatori de 400 hores que completa la seua formació.

Enguany À Punt reprén l’oferta massiva després que en 2020 es va suspendre la convocatòria a causa de la pandèmia i l’any passat no es pogué convocar.

L’alumnat prové de huit categories professionals, com ara operador/a de càmera, ajudant/a de realització, il·luminador/a, tècnic/a de so, operador/a electrònic, operador/a equip, regidor/a, grafista.

La presidenta de la CVMC, Mar Iglesias, dona la benvinguda als estudiants
La presidenta de la CVMC, Mar Iglesias, dona la benvinguda als estudiants / Departament de Comunicació

En aquesta convocatòria han col·laborat un total d’11 centres de formació públics, privats i concertats de València, Alacant, Almassora, Torrent, Paterna, Godella, Gandia, Alfara del Patriarca i Sagunt.

Cada estudiant té assignat en À Punt un tutor de la seua àrea de coneixement, amb titulació igual o superior a la pròpia, més un tutor en el cicle formatiu corresponent.

À Punt té el deure de participar en la formació dels que seran els futurs professionals del sector audiovisual i treballa en aquesta línia des de l’inici de les emissions, al 2018.

La tasca de formació d’À Punt es completa amb l’oferta de pràctiques universitàries per a estudiants de matèries relacionades amb el sector periodístic i audiovisual.

També et pot interessar

stats