Diumenge torna la pilota en directe a la televisió d’À Punt

Comença una nova edició del programa Va de bo amb la celebració de la Copa Diputació d’Alacant, a les 11:15 hores

La partida de diumenge enfronta a Giner i Hèctor contra José Salvador, Pere i Bueno
La partida de diumenge enfronta a Giner i Hèctor contra José Salvador, Pere i Bueno / À Punt
12 d'abril 2024 - 13:53

Després de l’Europeu a Portugal on la selecció valenciana s’ha proclamat campiona absoluta, es reprenen les competicions de pilota valenciana a casa. Torna així el programa Va de bo a la radiotelevisió valenciana i les retransmissions de les partides. El trinquet de Murla acollirà el diumenge a les 11:15 h la partida d’escala i corda de la Copa Diputació d’Alacant que enfrontarà Giner i Hèctor contra José Salvador, Pere i Bueno.

Serà l’últim emparellament de quarts d’una competició que enguany ha canviat de format i es disputa en modalitat d’eliminatòries en escala i corda Pro 1. En raspall femení es disputarà com una lliga.

Un total de 35 pilotaris (vint jugadors d’escala i corda i quinze jugadores de raspall) competiran per un trofeu que visitarà nou trinquets alacantins i viurà les finals el diumenge 28 d’abril al trinquet de Pedreguer.

Aquesta setmana ja han pogut veure en directe aquesta competició a Orba, l’Alqueria d’Asnar, Xàbia i Petrer. A més, les pròximes setmanes la Copa Diputació d’Alacant competirà en els trinquets d’Ondara, Benidorm, Benissa i Dénia.

La televisió d’À Punt retransmetrà també el diumenge 21 d’abril les partides que es disputen al trinquet de Benissa.

À Punt continua donant suport als esdeveniments i protagonistes més destacats del món de l’esport en el moment més important de la temporada esportiva. 

També et pot interessar

stats