La selecció valenciana, campiona absoluta d'Europa de pilota

La selecció valenciana de pilota
La selecció valenciana de pilota / Twitter: @fedpival

La selecció valenciana masculina s'ha proclamat campiona absoluta d'Europa de pilota, en el torneig disputat a Freixo de Espada à Cinta (Portugal). Els valencians han aconseguit la medalla d’or en llargues i el subcampionat de frontó portugués masculí. Els quatre punts que atorga el campionat, sumats als quatre de la modalitat de joc internacional i als dos aconseguits en frontó portugués, proclamen la selecció masculina com a la nova campiona absoluta.

La selecció valenciana s'ha imposat en la modalitat més important del campionat, llargues. Diego, José Luis, Pere Roc II, Giner i Nacho, dirigits per Juanma Garrido, Arnau Oliver i Ana Belén Giner, han aconseguit la medalla d’or després de véncer 6 per 4 els Països Baixos en la final.

En la modalitat de frontó portugués, han arribat dues medalles més. Seve, De la Vega i Salelles s'han penjat la medalla de plata després de caure en la final contra el País Basc per un tanteig de 5-20.

En la categoria femenina, Victoria, Ana i Amparo han derrotat els Països Baixos per un marcador de 20-11 en la partida pel tercer lloc i s'han penjat el bronze. Les valencianes han finalitzat terceres en el còmput global de la classificació.

També et pot interessar

stats