‘Cuineres i cuiners’, premi al millor programa gastronòmic de la FEHV
La sèrie documental d'À Punt Mèdia està creada per Nakamura Films i presentada pel xef valencià Ricard Camarena.
La sèrie documental d'À Punt Mèdia Cuineres i cuiners, creada per Nakamura Films, ha sigut guardonada amb el premi al millor programa gastronòmic per la Federació Empresarial d'Hoteleria de València (FEHV) en els Premis de l'Hostaleria Valenciana 2019.
Aquestes distincions reconeixen el lliurament i trajectòria dels professionals, empreses i institucions que han contribuït a "dignificar" i millorar el sector hoteler valencià. Des que es va estrenar la sèrie, ha posat el focus en personatges i històries emocionants sobre la cultura gastronòmica de la Comunitat Valenciana de la mà de Ricard Camarena, cuiner valencià guardonat amb dues estreles Michelin.
Més llegit
-
El funeral d'estat per les víctimes de la dana se celebrarà a l'interior del Museu de les Ciències Príncep Felip
-
La Oreja de Van Gogh actuarà el 4 de setembre al Roig Arena de València
-
Utiel, un any després de la dana, encara amb danys visibles a les cases dels barris pròxims al riu Magre
-
Tallen el subministrament de gas a Sueca per una fuita i evacuen un edifici pròxim a la ronda Espanya
-
El Consell i l'oposició s'enfronten pel programa de les mamografies
-
Antony amarga el rècord de Marcelino (2-2)