‘Cuineres i cuiners’, premi al millor programa gastronòmic de la FEHV
La sèrie documental d'À Punt Mèdia està creada per Nakamura Films i presentada pel xef valencià Ricard Camarena.
La sèrie documental d'À Punt Mèdia Cuineres i cuiners, creada per Nakamura Films, ha sigut guardonada amb el premi al millor programa gastronòmic per la Federació Empresarial d'Hoteleria de València (FEHV) en els Premis de l'Hostaleria Valenciana 2019.
Aquestes distincions reconeixen el lliurament i trajectòria dels professionals, empreses i institucions que han contribuït a "dignificar" i millorar el sector hoteler valencià. Des que es va estrenar la sèrie, ha posat el focus en personatges i històries emocionants sobre la cultura gastronòmica de la Comunitat Valenciana de la mà de Ricard Camarena, cuiner valencià guardonat amb dues estreles Michelin.
Més llegit
-
Dimarts assolellat amb màximes a l'alça i una vesprada d'ambient primaveral
-
Naix Casa 47, l'entitat que gestionarà cent milions per a vivenda pública i lloguer assequible de fins a 75 anys
-
Un accident amb set vehicles implicats i huit ferits obliga a tallar l’A-7 a Castalla
-
Riba-roja de Túria acull un concert solidari amb una escola de Gaza amb Miguel Ríos com a cap de cartell
-
L'Audiència de València demana identificar els agents mediambientals que treballaren el 29-O
-
Detingut un home per la mort de la parella a l'Hospitalet de Llobregat