‘Cuineres i cuiners’, premi al millor programa gastronòmic de la FEHV
La sèrie documental d'À Punt Mèdia està creada per Nakamura Films i presentada pel xef valencià Ricard Camarena.
La sèrie documental d'À Punt Mèdia Cuineres i cuiners, creada per Nakamura Films, ha sigut guardonada amb el premi al millor programa gastronòmic per la Federació Empresarial d'Hoteleria de València (FEHV) en els Premis de l'Hostaleria Valenciana 2019.
Aquestes distincions reconeixen el lliurament i trajectòria dels professionals, empreses i institucions que han contribuït a "dignificar" i millorar el sector hoteler valencià. Des que es va estrenar la sèrie, ha posat el focus en personatges i històries emocionants sobre la cultura gastronòmica de la Comunitat Valenciana de la mà de Ricard Camarena, cuiner valencià guardonat amb dues estreles Michelin.
Més llegit
-
Estos són els dotze festius autonòmics del calendari laboral del 2026
-
Daimús, Xeraco, Tavernes de la Valldigna i Orihuela, pendents de les analítiques de l'aigua després del tancament de les seues platges
-
Les farmàcies tancaran un dia en juliol per l'impagament de maig per part de l'administració
-
Un accident causa retencions de bon matí a la pista d’Ademús
-
À Punt duplica l’audiència de ràdio amb la nova programació
-
La Diputació d'Alacant demana mantindre Alacant com a zona de predomini valencià