‘Cuineres i cuiners’, premi al millor programa gastronòmic de la FEHV
La sèrie documental d'À Punt Mèdia està creada per Nakamura Films i presentada pel xef valencià Ricard Camarena.
La sèrie documental d'À Punt Mèdia Cuineres i cuiners, creada per Nakamura Films, ha sigut guardonada amb el premi al millor programa gastronòmic per la Federació Empresarial d'Hoteleria de València (FEHV) en els Premis de l'Hostaleria Valenciana 2019.
Aquestes distincions reconeixen el lliurament i trajectòria dels professionals, empreses i institucions que han contribuït a "dignificar" i millorar el sector hoteler valencià. Des que es va estrenar la sèrie, ha posat el focus en personatges i històries emocionants sobre la cultura gastronòmica de la Comunitat Valenciana de la mà de Ricard Camarena, cuiner valencià guardonat amb dues estreles Michelin.
Més llegit
-
La subdirectora del MuVim es jubila després de la investigació sobre el seu títol
-
Assassinen a tirs l'expresident del parlament d'Ucraïna Andri Parubi
-
La Generalitat vacunarà "per primera vegada" les persones majors vulnerables contra el virus respiratori sincicial
-
La flotilla més multitudinària de la història es dirigix cap a Gaza carregada d’ajuda humanitària
-
Menys calor per a començar setembre
-
Tres civils morts i sis ferits per atacs russos a la regió ucraïnesa de Donetsk