El pot del concurs ‘Atrapa’m si pots’ es donarà aquesta setmana

Quin dels cinc participants serà el guanyador o guanyadora d’aquest pot històric de més de 50.000 euros?

Qui guanyarà el pot?
Qui guanyarà el pot? / Javier Gramuntell Cabo
12 de juny 2023 - 11:11

L’emoció està garantida aquesta setmana en À Punt. El programa Atrapa’m si pots entregarà més de 50.000 euros a una de les cinc persones que participen en el concurs més veterà de la televisió pública.

La setmana passada la xifra va anar creixent i en més d’una ocasió el pot del concurs es va quedar a les portes de ser lliurat. Però la fortuna s’ha quedat prop dels nous concursants que prenen el relleu hui dilluns amb l’esperança d’aconseguir el seu desig. Al llarg dels pròxims dies À Punt donarà la quantitat més alta de la seua història a la persona que encerte les preguntes que formula el presentador Òscar Tramoyeres.

Òscar Tramoyeres presenta 'Atrapa'm si pots' de dilluns a divendres
Òscar Tramoyeres presenta 'Atrapa'm si pots' de dilluns a divendres / Jose San Joaquin Deusa

Per a celebrar el lliurament del pot, el programa s’emetrà en un horari especial, dijous 15, a les 22 hores. I per a celebrar-ho, el divendres 16 de juny, a la seua hora habitual de la sobretaula a les 15:35, el programa serà tota una festa amb un especial Música dels anys 70.

Qui guanyarà el pot?

Els cinc concursants d’aquesta setmana són Martín Civera de Paterna; Clara Ferrer de Guadassuar; Roser Martínez d’Alboraia; Inma Martín de València, i Rubén Martorell de l’Alcúdia. Un d’ells podrà tirar avant molt prompte els seus projectes personals que esperaven un colp de sort. I en uns dies totes les espectadores i espectadors podran conéixer de qui es tracta.

Al llarg d’aquesta temporada, Atrapa’m si pots s’ha mantingut com un dels programes més vistos de la cadena, amb màxims d’audiència que s’ha acostat al 8%. És també el programa que més premis ha entregat als concursants en cinc anys d’emissió: més de 350.000 euros entre premis i pots. D’altra banda, el programa és un èxit entre les televisions autonòmiques, amb un total de deu edicions repartides per tot el territori espanyol.

També et pot interessar

stats