‘Bona vesprada’ rellança l’audiència d’À Punt

El magazín que presenta Màxim Huerta consolida el format, puja la quota de pantalla de la vesprada i aporta el 26,8% de l‘audiència diària del canal.

Quasi 2.000.000 de valencians ja han vist el programa, que té el rècord, amb un 6,1%, el 15 d’abril.

‘Bona vesprada’ rellança l’audiència d’À Punt
‘Bona vesprada’ rellança l’audiència d’À Punt / À Punt NTC
23 d'abril 2021 - 13:15

El programa Bona vesprada d’À Punt comença a estar entre les opcions preferides dels espectadors i espectadores valencians en les vesprades d’entreteniment televisiu. El magazín que presenta, de dilluns a divendres, Màxim Huerta amb Maria Fuster i Joan Espinosa, ha incrementat en les dos últimes setmanes el seu rècord setmanal, del 5 a l’11 d’abril (4,1% i 50.000 espectadors) i del 12 al 18 d’abril (4% i 48.000 espectadors). Aquestes xifres suposen un creixement del 25% respecte a la seua estrena al mes de gener i una millora de la franja d’emissió en +1,5 punts d’audiència respecte al mateix mes de l’any anterior.

Bona vesprada va registrar el seu rècord històric el passat dijous 15 d’abril amb un 6,1% de quota i 77.000 espectadors. El programa creix fins a un 5,5% entre les persones que parlen valencià, superant La Sexta i Cuatro en la seua franja en aquest target.

De dilluns a divendres, Bona Vesprada
De dilluns a divendres, Bona Vesprada

Bona vesprada és el programa que, de dilluns a divendres, de 16:15 h a 20:30 hores, més aporta a la dada mensual d’À Punt. Un 26,8% de l’audiència diària del canal pertany a aquest magazín de la vesprada.

Més d’1,9 milions de valencians i valencianes han contactat amb Bona vesprada des que es va estrenar el passat 11 de gener, o el que és el mateix, un 40,7% de la població que viu a la Comunitat Valenciana troba en el magazín vespertí una interessant opció d’entreteniment diari en la seua televisió de proximitat, À Punt.

També et pot interessar

stats