À Punt presenta la nova programació amb 'L'Alqueria Blanca', 'Duel de veus' i 'Tresors amb història' com a plats principals

El director general Alfred Costa ha explicat que la nova graella respon al compromís de la cadena d'invertir en el sector audiovisual valencià per un entreteniment de qualitat i de proximitat fet per productores valencianes

Presentació de la nova graella d'À Punt
Presentació de la nova graella d'À Punt / Miguel Lorenzo

À Punt ha presentat aquest matí una graella que vol respondre a les peticions d’una audiència que demana varietat i qualitat en els continguts amb segell propi.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha avançat en la trobada amb els mitjans de comunicació les principals novetats que s’estrenen en la programació de la televisió per al segon i tercer trimestre de l’any, com ara les noves temporades de Duel de veus, la sèrie L’Alqueria Blanca, que passa a ser diària, i Tresors amb història, entre d’altres. Costa ha explicat que “aquesta nova graella respon al nostre compromís d’inversió en el sector audiovisual valencià. Proposem un entreteniment de qualitat i de proximitat produït per productores valencianes”.

La presentadora de Duel de veus Àlex Blanquer amb Samantha, col·laboradora del programa
La presentadora de Duel de veus Àlex Blanquer amb Samantha, col·laboradora del programa / Miguel Lorenzo

Amb Duel de veus torna el públic a À Punt

Si aquest dimarts tornava Carolina Ferre amb la segona temporada de Tresors amb història, demà divendres ho farà Duel de veus, a partir de les 22:00 hores. Aquest programa té banda pròpia i estrena ubicació, ja que es grava a l’estudi 1 d’À Punt, a Burjassot, un dels més grans de tot Espanya, oferint moltes més possibilitats tècniques i artístiques, ja que comptarà amb cent persones de públic cada nit.

Àlex Blanquer torna a ser la mestra de cerimònies d'aquest concurs musical. En cada edició de Duel de veus busca sorprendre els espectadors amb convidats, com ara el grup Varry Brava i Antonio Carmona, de Ketama, que estaran en el primer programa. La novetat en el jurat és Pere Aznar, presentador, còmic i cara molt coneguda a l’àmbit nacional i autonòmic amb programes com Late motiv d'Andreu Buenafuente o Assumptes interns. Estarà acompanyat per Samantha i Sole Giménez, que tornen a ocupar les seues posicions privilegiades.

Carolina Ferre torna amb la segona temporada de Tresors amb història
Carolina Ferre torna amb la segona temporada de Tresors amb història / Miguel Lorenzo

L’Alqueria Blanca, de dilluns a divendres, a les 15:25 hores

En acabar L’oratge després de l’Informatiu NTC migdia, els espectadors tenen una cita diària de 15:25 a 16:15 h amb L’Alqueria Blanca que estrena nous capítols a partir de la pròxima setmana. “L’Alqueria Blanca és la sèrie més estimada de la nostra audiència i corresponem la fidelitat del públic amb nous capítols d’entrega diària. És una demostració de la nostra confiança en la qualitat de la ficció valenciana”, ha assenyalat Alfred Costa.

Per la seua part, Claudia Pinto, directora de L’Alqueria Blanca, ha assegurat que “tornen amb molta energia i il·lusió per a afrontar un dels reptes més difícils que han viscut en la sèrie. Ara ens toca passar d'oferir un capítol a la setmana a un capítol al dia. Això multiplica per cinc el treball d'un equip que, hui dia, abasta a més de 160 professionals del sector”. També ha afegit que el seu objectiu és “continuar creixent i oferir cada dia més i millor Alqueria”.

A més, a partir del diumenge 8 de maig, en acabar el capítol setmanal, À Punt reemetrà de forma consecutiva (de 22:45 a 1:30 h de la matinada) els cinc capítols setmanals de L’Alqueria Blanca que comencen el pròxim dilluns.

Una part de l'equip de l'Alqueria Blanca
Una part de l'equip de l'Alqueria Blanca / Miguel Lorenzo

El premi torna com el nou concurs de les vesprades d’À Punt

El dilluns 2 de maig À Punt enceta nous canvis des de primera hora del matí fins a la nit. El programa Atrapa’m si pots passa al matí (de 13:00 a 14:00 h), després del magazín A la Ventura, i dona pas a l’Informatiu NTC migdia. Mentrestant, el concurs El premi (de 19:15 a 20:00 h) i Terra viva (20:00 a 21:00 h) completen la franja vespertina després del Bona vesprada (16:15 a 19:00 h) amb Màxim Huerta, María Fuster, Joan Espinosa i Ferrán Cano.

El premi enceta la seua segona temporada passant a les vesprades, de dilluns a divendres. Aquest concurs de carrer presentat per Lluís Cascant, produït per València Imagina Televisió i cofinançat per l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (Ivace), tornarà a viatjar per tot el territori valencià visitant empreses de diferents sectors productius per a oferir uns diners extra als seus treballadors en una divertida jornada entre companys i companyes de faena.

Els presentadors d'À Córrer, Xavi Blasco, TÀP Zàping Lluís Cascant i de Zoom, Bernard Giménez
Els presentadors d'À Córrer, Xavi Blasco, TÀP Zàping Lluís Cascant i de Zoom, Bernard Giménez / Miguel Lorenzo

Produccions de prestigi

Per a acomiadar el mes d’abril, À Punt estrena en el prime time dominical dos capítols de la sèrie El restaurant, la major superproducció de la història de la televisió a Suècia, que ha sigut un èxit d’audiència. Un ambiciós drama familiar al voltant del restaurant Djurgårdskällaren, que s'estén al llarg de més de dues dècades, la sèrie va ser guanyadora de dos Premis Kristallen (els guardons de la televisió sueca), entre ells el de millor sèrie dramàtica. De fet, la crítica especialitzada l'ha comparada en nombroses ocasions amb la prestigiosa Downton Abbey.

Cinemà valencià

L’humor de TàP Zàping canvia al dijous com a aperitiu de les nits de cinema valencià, que hui mateix comencen amb una doble sessió: la guardonada Lucas (millor pel·lícula, actor i premi del públic del Festival de Màlaga) i Amar. Unes altres produccions participades per À Punt, avalades pel públic i la crítica que estrenarà pròximament la televisió valenciana són L'ofrena, Coses a fer abans de morir, Assemblea i Cordes, entre d’altres.

Un moment divertit de la presentació
Un moment divertit de la presentació / Miguel Lorenzo

També et pot interessar

stats