À Punt Mèdia i la Universitat Politècnica signen un conveni

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació i la Universitat Politècnica de València han signat hui un conveni de col·laboració per al foment de la informació de proximitat i l’intercanvi de talent.

À Punt Mèdia i la Universitat Politècnica signen un conveni

A través d'aquest acord en matèria acadèmica, científica i cultural, les dues institucions es comprometen a treballar conjuntament en l’àmbit del Campus de Gandia per a promocionar les produccions audiovisuals, afavorir la informació de proximitat de les comarques centrals i propiciar la participació d’estudiants en programes de contractes en pràctiques.

En l’acte de la signatura, realitzat aquest matí al rectorat de la UPV, han participat la directora general d'À Punt Mèdia, Empar Marco, i el rector de la Universitat Politècnica, Francisco Mora. També hi ha assistit el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano i el director del Campus de Gandia, Jesús Alba.

En acabar l’acte, Empar Marco ha mostrat la seua satisfacció perquè “l’oferta formativa que la UPV ofereix al Campus de Gandia encaixa amb les necessitats de coneixement i d’aprenentatge dels professionals d’À Punt Mèdia, tant de l’àrea tècnica com de continguts”. Aquesta oferta comprén, entre d’altres, els graus de Comunicació Audiovisual i Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació de So i Imatge, a més dels màsters de Postproducció Digital i Continguts i Aspectes Legals en la Societat de la Informació.

Per la seua banda, Francisco Mora ha afirmat que “tant la UPV com À Punt Mèdia coincidim en la necessitat de potenciar la transferència de coneixements entre els àmbits universitari i empresarial, amb els objectius de contribuir a la innovació, la millora de la formació i la producció de productes i continguts que satisfacen les necessitats de la societat”.

Finalment, les dues institucions signants es comprometen a millorar la comunicació de la ciència i el coneixement. A més, aposten fermament per fer visibles les persones que es dediquen a la investigació i a la docència, i per una presència paritària d’homes i dones en el tractament de la informació.

L’acord, que té una durada de quatre anys, s’emmarca dins del conveni marc de col·laboració en matèria acadèmica, científica i cultural subscrit l’11 de juliol de 2017 entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i la UPV i la resta d’universitats públiques valencianes.

També et pot interessar

stats