À Punt Mèdia torna a ser el mitjà oficial de l’Skyline Film Festival de Benidorm

El festival, que se celebrarà del 25 de juny al 4 de juliol, combinarà projeccions i activitats presencials i en línia

Cartell de la cinquena edició de l’Skyline Film Festival de Benidorm
Cartell de la cinquena edició de l’Skyline Film Festival de Benidorm / Departament de Comunicació
14 de maig 2021 - 13:43

À Punt Mèdia, dins l’estratègia de donar suport als festivals que s’organitzen en tot el territori valencià, ha signat un conveni de col·laboració amb el festival de curtmetratges Skyline Film Fest de Benidorm.

“El conveni plasma la voluntat dels mitjans de comunicació públics de donar suport i difusió al sector audiovisual valencià”, ha declarat el director general d’À Punt, Alfred Costa.

Enguany, el festival, que celebra la cinquena edició, ha marcat un rècord de participació en rebre 455 curtmetratges, dels quals el jurat ha seleccionat un total de 40 treballs. Les obres seleccionades competiran per guanyar un dels set premis que atorga el festival en les diferents seccions.

“L’Skyline Film Festival visibilitza el potencial creatiu de la nostra indústria audiovisual”, ha afegit, “i À Punt Mèdia, com a mitjà oficial, es compromet a difondre el talent i les propostes dels professionals del sector”.

La directora del festival, Beatriz Hernández, ha assenyalat que “la signatura, un any més, del conveni amb À Punt, ens permet tindre una visibilitat més gran en la Comunitat Valenciana i acosta l’Skyline Benidorm Film Festival a un públic més nombrós”.

El conveni permetrà que À Punt informe sobre les activitats i els moments més destacats del festival, amb criteri periodístic, tant en els espais informatius com als programes de la televisió, la ràdio, el web i les xarxes socials.

Després de l’edició de 2020, cent per cent en línia, l’Skyline recupera, en aquesta cinquena edició, les projeccions presencials, combinant-les amb activitats en línia.

També et pot interessar

stats