À Punt Mèdia retransmetrà el Retaule del 54é Sexenni de Morella diumenge, 19 d’agost

La retransmissió del primer retaule de la 54a edició del Sexenni es podrà seguir a les 12h a la TV i el web d'À Punt

À Punt Mèdia retransmetrà el Retaule del 54é Sexenni de Morella diumenge, 19 d’agost
À Punt Mèdia retransmetrà el Retaule del 54é Sexenni de Morella diumenge, 19 d’agost

À Punt Mèdia retransmetrà, en directe, diumenge, a les 12:00 hores, a través de la televisió i del web, el primer dels retaules que componen el Novenari del Sexenni de Morella, que enguany celebra la 54a edició.

Els retaules són una part de les activitats que componen aquesta festa, declarada bé d’interés cultural, que té més de 300 anys d’història. Cada dia del Novenari desfila un Retaule, una processó pels carrers del poble on concorren diverses tradicions culturals. Cada gremi de Morella organitza un Retaule, i tots aporten la seua dansa, música i altres elements. En el Retaule de diumenge, 19 d’agost, que retransmetrà À Punt, participen gegants, danses i diferents quadres bíblics, especialment la Dansa dels Torneros, la dansa de la ciutat.

La periodista d’À Punt Mèdia Núria Pérez Ves serà la narradora de la retransmissió, acompanyada de l’historiador Carlos Sangüesa i de David Gil, membre de l’organització del Sexenni, així com de la periodista d’À Punt Mèdia Verónica March, encarregada de les entrevistes.

La retransmissió és una producció conjunta amb Comunicacions dels Ports, en el marc de la col·laboració amb les televisions comarcals que À Punt està duent a terme, com ja va fer amb les retransmissions de les Fogueres d’Alacant o amb algunes de les retransmissions esportives de futbol dels equips valencians.

També et pot interessar

stats