À Punt Mèdia ofereix una programació especial amb motiu del 8 de març

Debats, informació, documentals i pel·lícules tractaran els reptes i les reivindicacions de les dones.

'La qüestió' dedicarà el seu programa de hui a la dona
'La qüestió' dedicarà el seu programa de hui a la dona

À Punt Mèdia ha previst durant els pròxims dies una programació especial amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Una programació que reflecteix l’especial sensibilitat dels mitjans públics valencians i que començarà aquesta nit amb un documental de Punt Docs, “En peu de lluita”, sobre les aparadores de la indústria del calcer a les comarques del Vinalopó, i amb una edició de La qüestió dedicada a aquest tema i en la qual s’analitzarà la situació en què es troba la lluita per la igualtat.

La setmana que ve hi ha previstos diversos programes dedicats a les dones, com ara un especial de Comediants el dijous 7 de març. I els dos magazins televisius, El matí À Punt i À Punt Directe, dedicaran espais destacats la pròxima setmana a parlar de la situació de les dones, dels reptes i de les seues reivindicacions.

El divendres 8 de març hi ha programades cinc estrenes: la primera és una edició, en horari de prime time, del programa Valentes, dedicada a Carmen Alborch. Durant la vesprada i la nit, també hi ha prevista l’emissió de dos documentals en els quals participa À Punt Mèdia, En la bretxa, una producció de Barret Films sobre la bretxa salarial, i Motherhood, de Suica Films, sobre la maternitat i l’opció de no ser mare.

A més, el mateix dia també s’estrenarà el documental Generació del 81 que parla sobre les primeres dones policies de València i, per primera vegada en la televisió d’À Punt, s’emetrà la pel·lícula La condesa rebelde, que tracta sobre la vida d’Emilia Pardo Bazán.

En la ràdio, la programació de la setmana pròxima inclourà continguts relacionats amb les dones. I divendres es recuperaran les millors entrevistes i continguts en què les dones són protagonistes. Aquesta programació comença esta vesprada en Territori sonor, amb una taula redona de músics i músiques en què es parlarà de la perspectiva de gènere en les diverses escenes musicals valencianes. Igualment, el De banda a banda De banda a banda de demà dissabte oferirà un especial sobre la Banda de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

El web d’À Punt Mèdia i les xarxes socials tindran espais dedicats a tota la informació i la programació sobre les dones. I totes les emissions es poden trobar i seguir en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es.

També et pot interessar

stats