À Punt estrenarà diumenge la segona temporada de l’exitosa sèrie ‘Després de tu’

La comèdia torna a la pantalla aquest 23 d’abril a les 22:00 hores amb l’emissió de dos capítols nous. Va acomiadar la primera temporada amb un rècord d’audiència: 9,8% de share, vora 200.000 espectadors en l’acumulat i vora el 92% de fidelitat. 

 

Després de tu segona temporada
La presentació conjunta de la nova temporada i preestrena del primer capítol s’ha fet al Edifici Rialto-Filmoteca de València i ha comptat amb la presència dels actors, actrius, directors i productors de la sèrie / À Punt Mèdia

La comèdia Després de tu torna a la nit dels diumenges de la televisió d’À Punt. La radiotelevisió valenciana estrena l’esperada segona temporada aquest 23 d’abril a les 22:00 hores.

Després de tu és una coproducció d’À Punt i TV3 en associació amb Albena Produccions que en la primera temporada va aconseguir un gran èxit d’audiència i seguiment. Debutava amb un 8,7% de quota de pantalla i 164.000 espectadors i, en el capítol final, arribava al 9,8% de share i vora 200.000 espectadors d’audiència acumulada. S’acomiadava de la primera temporada amb vora un 92% de fidelitat i és troba en els tres primers llocs del rànquing de les emissions més vistes del 2022, sent el primer producte televisiu no informatiu més seguit.

Comença aquest diumenge la segona temporada amb 22 nous capítols de 25 minuts cadascun. En l’autonòmica valenciana es podrà disfrutar d’una doble entrega cada diumenge nit.

La presentació conjunta de la nova temporada i preestrena del primer capítol s’ha fet hui al Edifici Rialto-Filmoteca de València i ha comptat amb la presència dels actors, actrius, directors i productors de la sèrie. Tampoc hi han faltat el director general d’À Punt, Alfred Costa; el cap de Ficció i Cinema de TV3, Oriol Sala-Patau, i el director de Continguts i Programació d'À Punt, Cèsar Martí.

L’aposta per la ficció de factura valenciana, ha explicat Alfred Costa, és un senyal d’identitat d’À Punt. “Espremem el nostre pressupost per a oferir una sèrie de tira diària, L’Alqueria Blanca, i ara també una nova temporada de Després de tu, dos productes de qualitat que reforcen el nostre sector audiovisual i fixen el talent al territori”. “Estes produccions, a més, connecten amb el públic, com ho avalen els bons resultats d’audiència que consoliden la nostra oferta en franges horàries tan competitives com la sobretaula i el prime time", ha afegit.

‘Després de tu’ es troba entre els tres primers llocs del rànquing d’emissions més vistes de 2022 i és el primer producte televisiu no informatiu més seguit.
‘Després de tu’ es troba entre els tres primers llocs del rànquing d’emissions més vistes de 2022 i és el primer producte televisiu no informatiu més seguit. / À Punt Mèdia

Per la seua banda, Oriol Sala-Patau ha posat en valor el camí encetat per les dos cadenes públiques i l’objectiu que persegueixen. "Els fonaments de la col·laboració estable entre les televisions públiques dels territoris de parla catalana ja estan posats, amb exemples com La mort de GuillemDesprés de tuMòpies o Sicília sense mortsAra estem en una segona fase, en què anem aixecant l'edifici, que volem que sigui atractiu i amb una estructura ben consolidada perquè perdure en el temps. Una llengua també necessita un mercat i això és el que estem construïm, finalment i des de l'absoluta normalitat, una indústria que treballa conjuntament per construir un mercat audiovisual conjunt".

Carles Alberola, productor de Després de tu i director juntament amb Chon González, ha desvelat la línia de les noves trames que demostren que la vida pot ser drama i comèdia al mateix temps. “La segona temporada parla de com de difícil és acceptar la pèrdua de la persona que més estimem i que cal aprendre a deixar marxar els que ja no són al nostre costat, l’amor que ens fa mal, per continuar vivint. En definitiva, una comèdia”, assenyala.

La vida dels Llopis és drama i és comèdia

En la primera temporada Pau, interpretat pel conegut actor Sergio Caballero, intentava dibuixar la seua vida sense Raquel (l’actriu Verònica Andrés), la seua dona morta amb qui ell parla. En els nous capítols, les visions de Pau s’han convertit en un problema que acaba en l’ingrés en un psiquiàtric i les situacions còmiques derivades de la contradicció de voler oblidar i al mateix temps aferrar-se al fantasma de l’esposa que l’acompanya. Tot, contat amb respecte, tendresa i humor, com ha explicat el protagonista.

La relació de Pau amb sa mare, Encarna (l’actriu Amparo Moreno) pujarà d’intensitat en aquesta nova temporada. Conviure no serà una bona idea però farà veure una part tendrament humana de la relació mare-fill.

Els seu fill Òscar (Roberto Hoyo) i la seua filla (Carla Pascual) van creixent de manera exponencial i Pau és incapaç de saber controlar cada moviment destarifat, rebel i descarat de l’adolescència allargada. Tot plegat, fa preguntar-se si la família Llopis ajudarà Pau a superar la pèrdua. O no.

L’elenc artístic es completa amb l’actor Carles Sanjaime, que fa d’Artur, l’amic-editor de Pau. I en aquesta nova temporada, la sèrie s’ha rodat en exteriors a Burjassot, Paterna, Manises, València, Benimamet, Riba-roja de Túria i a l’Hospital de la Malva-rosa (València).

També et pot interessar

stats