À Punt estrena en obert la sèrie policíaca ‘Memento Mori’

Este dimarts a les 22:00 h la cadena pública emet els dos primers capítols del thriller protagonitzat per Yon González, basat en la novel·la de César Pérez Gellida

La sèrie 'Memento Mori s'estrena este dimarts 14 de maig en À Punt
La sèrie 'Memento Mori s'estrena este dimarts 14 de maig en À Punt / À Punt
13 de maig 2024 - 11:53

Este dimarts a les 22:00 hores, À Punt estrena en obert un doble capítol de Memento Mori, una apassionant sèrie policíaca protagonitzada per Yon González (Las chicas del cable i El Internado).

Memento Mori es basa en l’exitosa novel·la Versos, canciones y trocitos de carne de Cèsar Pérez Gellida (Premi Nadal 2024) i va ser una de les més vistes l’any passat en la plataforma Prime Video, que ja ha confirmat que hi haurà una segona temporada.

Ambientada a Valladolid, narra l'obsessió d'un inspector de policia amb l'assassí en sèrie i psicòpata Augusto Ledesma, interpretat per Yon González, al qual acompanyen en el repartiment Francisco Ortiz, Juan Echanove, Olivia Baglivi i Manuela Vellés.

La història comença amb l’aparició d'una jove brutalment assassinada amb les parpelles amputades a Valladolid. L'inspector Sancho (Francisco Ortiz) presagia una cadena d'homicidis. Sancho, amb el suport de Carapocha (Juan Echanove), un dels majors experts en assassins en sèrie, segueix el rastre de cadàvers que Augusto (Yon González), un sociòpata de gustos refinats, va deixant per la ciutat. Molt prompte descobreixen que es troben davant d'un assassí que comet crims amb banda sonora i signa els cossos de les seues víctimes amb poemes. El que no sap Sancho és que la persecució es convertirà en un duel molt personal.

La sèrie ha comptat amb la col·laboració de la Forta (Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmiques) i promet mantindre el públic en tensió amb la seua intrigant trama.

També et pot interessar

stats