À Punt estrena nova programació en una setmana per a enamorar l’audiència

Alta tensió, el popular concurs arriba a les vesprades.

L’Alqueria Blanca torna a la conquesta de les nits de dimarts

Mítics 70, la docusèrie sobre l’èxit i la maledicció de cantants valencians com Nino Bravo, Bruno Lomas o Camilo Sesto

Tupper Club, l’aposta de Ricard Camarena per jugar en la cuina dels famosos cada dissabte a la nit. 

Ricard Camarena torna a À Punt amb el concurs gastronòmic amb famosos 'Tupper club '
Ricard Camarena torna a À Punt amb el concurs gastronòmic amb famosos 'Tupper Club ' / À Punt
09 de febrer 2024 - 09:55

La pròxima setmana À Punt estrena quatre grans programes que volen enamorar els valencians. “Són quatre propostes diverses, amb formats televisius exitosos dirigits al públic familiar. Tres programes nous i la tornada de L’Alqueria Blanca completen el canvi de programació que hem fet per a seduir els nostres teleespectadors”, ha afirmat el director general d’À Punt, Alfred Costa.

El primer és el concurs diari Alta tensió, que arriba a les vesprades de la radiotelevisió valenciana i que promet “ser electritzant”, en paraules de l’actor valencià Nelo Gómez, que serà el presentador. El programa s’emetrà de dilluns a divendres, de 19 a 20 hores. Es tracta de l’adaptació de l’exitós format nord-americà WipeOut. Ací, una bombeta s’encén si la resposta és correcta, mentre que esclata si és incorrecta. Són quatre concursants i sis proves a afrontar si es vol arribar a un gran premi.

Nelo Gómez, presenta de dilluns a divendres, de 19 a 20 hores, el concurs 'Alta tensió'
Nelo Gómez, presenta de dilluns a divendres, de 19 a 20 hores, el concurs 'Alta tensió' / À Punt

Els dimarts a la nit torna L’Alqueria Blanca amb l’estrena de la nova i esperadíssima temporada. Serà el 13 de febrer a les 22 hores amb trames noves que faran riure i plorar els personatges de ficció valencians més estimats. Per a calfar motors, aquest dissabte 10 de febrer a les 22 hores, els fans de L’Alqueria podran disfrutar d’un repàs dels últims capítols emesos per posar-se al dia.

Els dimarts per la nit, À Punt emetrà capítol doble de 'LAlqueria Blanca'
Els dimarts per la nit, À Punt emetrà capítol doble de 'LAlqueria Blanca' / À Punt

La nit dels dijous és per a disfrutar de la música de grans cantants valencians que han triomfat en l’àmbit internacional i saber més de les seues vides. À Punt emetrà a les 22:00 hores durant sis setmanes Mítics 70, una docusèrie sobre l’èxit i la maledicció dels cantants de la Comunitat Valenciana dels anys 70. Aborda la vida dels artistes més populars de la dècada: Bruno Lomas, Nino Bravo, Camilo Sesto, Juan Camacho i Juan Bau, alguns d’ells morts fatidicament quan l’èxit els acompanyava.

Durant sis capítols comprovarem el vincle d’aquests artistes amb la cultura tradicional valenciana dels anys 70 i ens mostrarà fons d’arxiu d’actuacions i declaracions exclusives dels protagonistes d’aquells anys. Compta també amb les veus de reconeguts músics i experts musicals d’abans i d’ara com el mateix Juan Bau, Miguel Ríos, Francisco, Sole Giménez, Helena Bianco, Miqui Puig, Carles Gámez i Eduardo Guillot, entre molts altres.

'Mítics 70' s'estrenarà el dijous 15 de febrer en À Punt
'Mítics 70' s'estrenarà el dijous 15 de febrer en À Punt / À Punt

I els dissabtes a les 22:00 hores arriba la súperestrena de Tupper Club, el concurs gastronòmic setmanal en el qual tres famosos accepten el repte del xef Ricard Camarena i elaboraran una recepta que compartiran amb els contrincants. Qui guanyarà?

Cada famós elaborarà a sa casa una recepta que farà arribar en tàpers al presentador, el cuiner Ricard Camarena, i els rivals. Cada concursant haurà de tastar els menjars dels altres sense saber a qui correspon. Avaluaran i després descobriran qui són els seus contrincants i de qui és cada tàper. Votaran qui és el guanyador i hauran d’acceptar la decisió del presentador perquè només hi ha un guanyador que s’emportarà a casa el tàper d’or. 

Camarena és un cuiner nascut a Barx (Safor), compta amb dues estreles Michelin i tres sols Repsol i va ser reconegut amb el Premi Nacional de Gastronomia el 2019.

Les quatre propostes que arriben a la graella d’À Punt s’han produït de la mà de productores valencianes: Alta tensió, amb Homo Videns Producciones; L’Alqueria Blanca, amb Ondenou; Tupper Club amb Lapònia TV i Mítics 70 en coproducció amb The Fly Hunter.

També et pot interessar

stats