À Punt estrena el diumenge 16 de juny ‘Favorits’, el primer programa coproduït amb TV3 i IB3

Explica les històries més impactants, emocionants i curioses del món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores.

Estrena a la televisió
Estrena a la televisió

La televisió d’À Punt estrena aquest diumenge, 16 de juny, Favorits, un programa que explica les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereixen el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores. És el primer programa d’entreteniment coproduït per À Punt Mèdia amb TV3 i IB3.

A Favorits, els protagonistes són les persones: l’internet de les persones enfront de l’internet de les coses i, sempre, buscant sorprendre l’espectador. En cada capítol es fa una selecció dels continguts més xocants sorgits d’internet. Hi descobrirem gent extraordinària, personatges curiosos que s’amaguen darrere les xarxes socials, les campanyes més creatives, els fenòmens de massa i les iniciatives solidàries sorgides de les xarxes, que seran part essencial de cada emissió i una fórmula per a convertir el programa en un espectacle visual.

Cada capítol de Favorits (#FavoritsÀPunt) té una durada d’uns 25 minuts, dividits en històries d’uns dos minuts, peces curtes de xarxes socials i tres peces (una per territori: Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes Balears) d’uns tres minuts de durada relativa al sector d'innovació local.

Al primer capítol s’explicarà un invent per a lluitar contra la malaltia d’Alzheimer a pedalades. “Robots enfadats” és l’inspirador cas d’una jove americana que va perdre un braç en un accident i ara fa esquetxos còmics sobre el seu braç amputat. A més, el programa inclourà el cas d’un científic que està descobrint la personalitat dels peixos. També es veurà el treball dels joves valencians que ajuden a fer el tren més ràpid del món i com un poble ressorgeix amb els grafits.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats