Castelló-Alcoià, en la televisió d’À Punt aquest diumenge a les 18:00 hores

La Finestra Esportiva retransmet el derbi autonòmic del grup 2 de Primera Federació entre dos conjunts, amb diferents objectius, però amb urgències després de la ratxa esportiva de les últimes jornades.

L'emoció del partit d'anada
L'emoció del partit d'anada / Departament de Comunicació
07 de març 2023 - 23:59

Aquest diumenge a les 18:00 h, en directe per la televisió d’À Punt, l’estadi Nou Castàlia serà l’escenari d’un enfrontament entre dos equips que necessiten la victòria per a redreçar la crisi de resultats.

El CE Castelló, després de dos derrotes consecutives, vol mantindre la bona ratxa com a local, on no perd des del passat 7 de desembre quan va caure contra el CE Numància. Per la seua banda, el CE Alcoià ha puntuat en quatre dels darrers 5 partits que ha jugat com a visitant, però afronta aquest duel a només dos punts d’avantatge sobre la zona de descens.

 L’equip d’Albert Rudé ha guanyat 10 dels 13 partits disputats a casa on només ha perdut contra el conjunt sorià i empatat contra el SE Logronyés i la Reial Societat B. Enfront tindrà els homes de Vicente Parras, que després de l’empat contra l’Intercity al Collao, un partit que pogueren seguir en la televisió d’À Punt, suma 11 empats en 26 jornades.

Amb aquesta ratxa, tots dos equips afronten este duel amb l’objectiu de conquerir els 3 punts i amb el repte de retrobar-se amb les bones sensacions. El conjunt orellut, en el primer cap de setmana de Magdalena, vol el suport de l’afició per a continuar fent de Castàlia un fortí. Per la seua banda, l’Alcoià vol aprofitar la festa gran del conjunt de la Plana per a dur-se un botí en forma de punts a Alcoi.

Narrarà el partit Raül Pina, una de les veus més experimentades de la radiotelevisió valenciana, a qui acompanyarà una setmana més en els comentaris Javier Subirats.

 À Punt continua donant suport als esdeveniments i als protagonistes més destacats del món de l’esport en el moment més important de la temporada esportiva. 

També et pot interessar

stats