Carmina troba un camí de futur i Ramón, la serenitat per a continuar amb la seua vida

Avanç del capítol de L’Alqueria Blanca de demà dimarts a les 22:00 hores

Carmina (Paula Muñoz) i Ramón (Alejandro Tous)
Carmina (Paula Muñoz) i Ramón (Alejandro Tous) / Departament de Comunicació
08 d'abril 2024 - 11:00

Carmina ha tingut sort des que ha tornat al poble. Després de trencar la relació amb Robert i d’abandonar la seua carrera d’actriu, ha trobat el suport d’amigues com Raquel i les xiques de la perruqueria. Però ta també ha fet noves amistats que l'estan ajudant a superar la crisi matrimonial i refer la seua vida. Una de les persones amb qui ha forjat una amistat sincera és Ramon, que després de la mort de Clara, ha trobat en Carmina una bona amiga i una col·laboradora perfecta en temes artístics. Aquesta setmana han quedat per a dinar al Gran Hotel de Valderreu, segur que passaran una bona estona junts.

Blanca i Carme, per contra, estan patint la persecució d’un jutge implacable pel bes que es donaren davant d’una de les germanes Matoses. Però aquesta setmana, les xafarderes germanes Matoses prendran una decisió inesperada que pot pegar-li la volta al cas. Robert haurà d’estar molt atent, com també ho està amb Raquel, a qui cada dia se sent més unit.

També assistirem a la nit prèvia de l’examen de Tonet per a convertir-se en detectiu privat. Tancat amb el seu amic Sento en l’emissora de ràdio, repassaran el temari, i això que Sento porta un constipat fortíssim des que va posar per a Empar en porreta, com diu ell. Si la tos li ho permet, l’endemà ha de fer la falsa retransmissió esportiva des del camp de l’Hèrcules.

Podrà Sento fer la falsa retransmissió esportiva sense que se n’adonen els oients del poble? Quina és la decisió que prenen les Matoses en relació amb Blanca i Carme? Què passa entre Robert i Raquel? I entre Ramon i Carmina, hi haurà alguna cosa més que amistat i consol?

Les respostes a aquestes i altres qüestions estan en el pròxim capítol doble de L’Alqueria Blanca. Dimarts, 2 d’abril, a partir de les 22:00 h i sempre a la carta

També et pot interessar

stats