À Punt retransmet l'Anunci del Sexenni de Morella

L'acte central de la festa, la gran batalla de confeti del diumenge 28 d'agost, es podrà veure en directe en la televisió.

À Punt retransmetrà en directe el diumenge 27 d'agost la gran batalla de confeti de l'Anunci / Ajuntament de Morella

Aquest cap de setmana Morella viu l'esdeveniment més important de l'any: l'Anunci del 55 Sexenni. À Punt retransmetrà en directe el diumenge 27 d'agost a partir de les 16:00 h la gran batalla de confeti en la qual s’implica tot el poble. Hi participaran més de 1.500 persones en la desfilada de disfresses, amb 40 carrosses i les més de 60 tones de confeti que inundaran els carrers del municipi en l’esclat d’alegria, color, tradició i festa que suposa l’Anunci.

En declaracions a Les notícies del matí, Bernabé Sangüesa, alcalde de Morella, ha assenyalat que s'esperen més de 20.000 visitants aquest cap de setmana. "Això suposa multiplicar la població de Morella per més de huit", ha concretat.

L'Anunci de Morella és una festa declarada manifestació representativa del patrimoni cultural d’Espanya, festa d’interés turístic nacional i bé d'interés cultural immaterial que compta amb artesania, tradició i tones de confeti.

També et pot interessar

stats