À Punt ofereix en directe esta vesprada les celebracions dels ascensos del Castelló i l'Hèrcules

Pam-pam, orellut! és el programa especial que ha preparat la televisió pública per a acompanyar el Castelló i l'afició durant tota la celebració

A les 19 h, la cadena donarà la recepció de l'Hèrcules a l'Ajuntament d'Alacant

À Punt ofereix en directe esta vesprada les celebracions dels ascensos del Castelló i l'Hèrcules
À Punt ofereix en directe esta vesprada les celebracions dels ascensos del Castelló i l'Hèrcules

À Punt ha preparat un programa especial esta vesprada per a viure en directe la celebració dels ascensos a Segona Divisió del conjunt alb-i-negre i de l'Hèrcules a Primera RFEF.

Des de les 17:30 hores en el magazín Som de casa, presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí, es faran connexions en directe per a viure l'ambient de l'afició a Castelló de la Plana i també a Alacant.

L'espai Pam-pam, orellut! connectarà a partir de les 18:45 hores amb la capital de la Plana i acompanyarà la rua de l'autobús amb tots els jugadors, equip tècnic i directius del CE Castelló. L'autobús partirà des de l'Estadi Municipal de Castàlia i anirà pels principals carrers de Castelló de la Plana fins a arribar a l'Ajuntament, on seran rebuts per l'alcaldessa de la ciutat, Begoña Carrasco.

L'espai estarà presentat per Anaïs Ordóñez i Xavier Rubert amb els comentaris d'Àngel Dealbert, exjugador del CE Castelló. Al carrer, seguint el recorregut de la comitiva, estarà la periodista Maria Gómez amb entrevistes amb els aficionats que acompanyen l'equip en esta celebració tan especial. Des d'Alacant polsarà l'ambient de l'afició herculana el periodista Pere Conca.

A les 19 hores serà la recepció de l'equip a l'Ajuntament d'Alacant i la salutació a tota l'afició des del balcó del consistori. Els jugadors de Rubén Torrecilla arribaran en un autobús descapotable, com quan es va aconseguir l'últim ascens a Primera Divisió fa catorze anys. L'acte protocol·lari amb l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, i les autoritats tindrà lloc al Saló Blau.

Segons ha anunciat el consistori alacantí, en senyal de reconeixement a l'equip i a l'afició herculana, esta nit el castell de Santa Bàrbera, la façana de l'Ajuntament, la plaça dels Estels i el Mercat Central estaran il·luminats de blau.

L'ascens de l'Hèrcules dispara les audiències d'À Punt a Alacant

L'ascens a Primera RFEF del club alacantí va disparar l'audiència d'À Punt ahir durant el partit a un 12,8% a la província d'Alacant i 161.000 espectadors, xifra que va arribar al 23,8% de quota de pantalla en els últims quinze minuts del duel. De fet, la televisió valenciana va ser la cadena líder durant tot el partit, davant de totes les televisions generalistes (Antena 3, Tele 5, TVE, La Sexta i Cuatro).

A la Comunitat Valenciana, l'Hèrcules-Lleida va registrar una quota del 6,6% amb una emissió que es va prolongar de dotze a catorze hores. A la vesprada, les càmeres d'À Punt acompanyaren també als herculans en la festa de la plaça dels Estels, on es van ajuntar uns 21.000 aficionats per a rebre l'autobús amb els campions enmig de càntics i una alegria desbordada.

També et pot interessar

stats