Zoom | Carlos Fabra

Episodi 10 Temporada 2 80 min.
12

El 1995, Carlos Fabra va ser nomenat president de la Diputació de Castelló. Des d’aquell moment, ha estat acaparant l’atenció política, cívica i mediàtica. Com és Carlos Fabra?

Carlos Fabra va ocupar la presidència de la Diputació de Castelló durant setze anys. Durant tot eixe temps, va dur a terme projectes envoltats de polèmica com l’aeroport de Castelló... Per què va tardar més de 4 anys a posar-se en marxa? Era una infraestructura necessària?

Ens acostarem a la seua política de rostre amable i, sovint, pròxima a postures que molts consideren despòtiques, però s’ha acabat el ‘fabrisme’ a Castelló? S’ha retirat definitivament Carlos Fabra de la política?

Farem un recorregut per la figura política de Carlos Fabra, que, fins i tot quan estava sent investigat per diversos delictes va obtindre uns èxits notables, tant en les eleccions autonòmiques, com en les municipals i en les eleccions generals.

L’any 2003 es va interposar la primera demanda contra l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra i, 10 anys després, en 2013, va arribar la sentència de l'Audiència de Castelló que el condemnava a quatre anys de presó. Què va passar en eixos 10 anys?

Per a tractar de conéixer-lo de més a prop, hui fem ‘Zoom’ en… Carlos Fabra.

stats