Els setanta anys de matrimoni de Matilde i Amador: quin és el truc?

Matilde (98) i Amador (102) fa setanta anys que estan casats i el programa Zoom ha arreplegat la seua història, que va començar en un ball de les festes de Morella

Matilde i Amador, una parella enamorada des de fa més de setanta anys / À Punt Mèdia

Un ball durant les festes de Morella va unir aquesta parella d'Almassora (Plana Alta) quan eren joves. I van quedar units per sempre. Matilde i Amador fa setanta anys que estan junts i continuen sumant hores junts. La seua història podria ser l'enveja de les persones que busquen l'amor i ser volgudes. Una vida envoltada d'estima que el programa Zoom dedicat a l'envelliment ha volgut destacar. Una història d'amor que podria qualificar-se d'eterna, i que ha servit perquè els convidats a la tertúlia del programa parlen de l'amor i de les seues diferents etapes.

En el programa es pot veure el matrimoni en una festa d'aniversari dedicada a la parella. Matilde Messeguer, quan li pregunten pel començament de la seua història d'amor, ha recordat que ells dos es van conéixer en un ball en les festes de Morella. I anys després d'aquell moment, com ha dit Amador, "encara estic ací".

Un dels secrets d'Amador Milián per a trobar l'amor etern: "Jo la respecte a ella molt i ella a mi igual" Amador Milián - Més de cent anys enamorat de la mateixa dona

Amador Milián no dubta quan parla de la seua parella de tota la vida: "Ho hem passat molt bé sempre. I ens volem molt. Jo la respecte a ella molt i ella a mi igual. I així seguim. I així espere seguir tota la vida, mentre visquem". Amador reconeix haver tingut molta sort d'haver-se conegut.

Carlos Sanjuan, metge jubilat i activista, durant la tertúlia organitzada per a comentar les diferents històries que sorgeixen en el programa, ha dit d'aquest matrimoni que a edats com la de tots els presents, "som gran reserva". I també que si és cert que l'amor va canviant amb les diferents etapes, com el vi, quan s'arriba a la tercera edat "queda el repòs i la tolerància".

Matilde i Amador, de joves.
Matilde i Amador, de joves. / À Punt Mèdia
Matilde i Amador als seus 80 anys
Matilde i Amador als seus 80 anys / À Punt Mèdia

Pots veure el programa sencer ací

També et pot interessar

stats