Pedro Lucas, del restaurant Mariscos a lo bestia: "Si la llei obliga els clients a emportar-se el menjar, jo m'oposaré a la llei"

Zoom entrevista el propietari del popular local, que serveix un quilo de marisc per comensal, en el programa dedicat al malbaratament alimentari

Pedro Lucas, propietari de Mariscos a lo bestia, en 'Zoom' / À Punt Mèdia

A Múrcia hi ha un restaurant que va trobar el seu original model de negoci per causalitat. S’anomena Mariscos a lo bestia. El propietari, Pedro Lucas, en el programa de Zoom anomenat "El menjar que tirem" i dedicat al malbaratament, ha explicat com va començar tot: “Li vam fer un homenatge a un amic torero per a la retirada. I la dona em va dir: Pedro, marisc a punta pala! I a mi allò em va donar la idea… i ho vaig fer. Vaig traure un carretó nou d’obra i una pala ben neta i amb aquests dos utensilis vaig servir el marisc”. 

Però aquella humorada de Pedro Lucas no va agradar a cap dels comensals reunits aquell dia. "Tot el món es mirava, em mirava…”, ha recordat davant les càmeres de Zoom i amb incredulitat l’empresari, que hui dia encara no ha comprés per què a cap d’aquells comensals els va agradar el seu invent per a servir el marisc. 

Però faltava el veredicte de les xarxes socials. I un amic seu, un dels músics que amenitzava el dinar, ho va gravar tot i ho va pujar a Facebook. I a partir d’aquell moment moltes persones van començar a interessar-se per aquell lloc que servia el marisc a pales plenes. 

El govern central té previst aprovar una llei contra el malbaratament alimentari en aquesta legislatura que contempla obligar els restaurants a oferir als clients una carmanyola amb les sobres. Quan l’equip de Zoom ha preguntat a Pedro per la seua opinió sobre la futura normativa, la reacció del propietari de Mariscos a lo bestia ha sigut: “Si la llei obliga els clients a emportar-se el menjar, jo m'oposaré a la llei, perquè el menjar no és per a emportar-se'l, és per a menjar-se'l en el lloc”.

Així serveixen el marisc en aquest restaurant murcià
Així serveixen el marisc en aquest restaurant murcià / À Punt Mèdia

Ací pots veure el programa sencer

També et pot interessar

stats