La Mini Marató València MSC, una prova on els xiquets i les xiquetes són protagonistes

Un dia abans de la marató de València, any rere any s’organitza aquesta carrera centrada en el públic infantil

Així es va viure la Mini Marató València MSC 2023 / À Punt Mèdia

Quan l’ambient de la marató de València envaeix les famílies el cap de setmana, hi ha un altre esdeveniment esportiu pensat per als menuts de la casa. Es tracta de la Mini Marató València MSC'. Una carrera en la qual segur que participaran alguns dels futurs maratonians. La carrera dels menuts té lloc un dia abans de la gran prova. És una de les activitats paral·leles que organitza la Marató de València Trinidad Alfonso.

L’equip de Zoom ha arreplegat les paraules de les famílies participants així com dels corredors principiants. Totes elles han mostrat la satisfacció per veure els seus fills i filles practicar esport. Un dels pares deia que la mini marató “és una meravella”. Una altra mare preguntada ha dit que “em pareix una idea fantàstica”, mentre un xiquet participant ha comentat: “Sempre vinc a la marató i em sembla divertit córrer amb els meus amics”. Una altra mare ha comentat: “Vida sana, vida sana; que no siguen sedentaris ni estiguen de cara a la pantalla, que facen esport”. 

La mini carrera l'organitza la Societat Esportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València. Es tracta d’una prova on tots els participants, igualment, reben una medalla commemorativa d’haver participat. I els fons recaptats són en benefici de la Casa Ronald McDonald.

Ací pots veure el programa sencer de Zoom

També et pot interessar

stats