Héctor Gozalbo, rector de Llucena: "Els casaments s’han convertit en un mercat de fotos i una passarel·la de models"

És un dels testimonis que ha intervingut en el programa de Zoom que ha analitzat com són les bodes en l'actualitat i el negoci que les envolta

Al programa parlen també parelles de novençants / À Punt Mèdia

El programa d’investigació Zoom ha abordat la qüestió dels casaments. Amb preguntes del tipus Per què es casen les parelles?, l’equip de Zoom ha analitzat com són les bodes ara com ara i fins a quin punt s'han convertit en un negoci.

La Comunitat Valenciana és la quarta autonomia de l'Estat en nombre de casaments. Què fa que les parelles opten entre una cerimònia civil o una religiosa? Héctor Gozalbo, rector de Llucena, ha reconegut davant les càmeres de Zoom no tindre clar si la gent tria l’església perquè "les fotos quedaran bé". "Però l’església és una altra cosa, és un lloc de culte… convertir-la en un mercat de fotos o en una passarel·la… doncs no ho veig…", ha afirmat. D'altra banda, Chiara Lafigliola, oficiant de casaments, ha explicat que la gent es decanta per una cerimònia civil "perquè la pot personalitzar més, pot casar-se on vulga, des de l’arena al costat de la mar fins a un castell…".

Mira ací el programa complet de 'Zoom'

També et pot interessar

stats