Fugar-se per a casar-se, l’última tendència en l'organització de bodes

El programa d’investigació ‘Zoom’ ha fet un repàs de les possibilitats que les parelles troben al mercat per a celebrar la boda més original

El programa 'Zoom' aborda la modalitat de fuga per a casar-se de les bodes / À Punt Mèdia

Si parlem de bodes originals, el mercat i les empreses organitzadores estan preparades per a satisfer qualsevol desig de la clientela. Com es pot comprovar en el programa dedicat a les bodes que ha preparat l’equip d’investigació Zoom. Algunes parelles estan disposades a pagar un bon preu. Bodes temàtiques i de vegades excèntriques en què les parelles poden arribar a pagar vora 50.000 euros. 

L'organitzadora de casaments Lorena Clandestine ha explicat que el seu equip ha dissenyat bodes que han recreat l’ambient de Harry Potter. "L’última que van realitzar recreava una rave, amb una escenografia fluorescent que anava canviant. I també hem organitzat fugues.

Fugar-se per a casar-se a soles

Sembla que fugir per a casar-se és l’última novetat del màrqueting de bodes. En anglés se'n diu elopement i consisteix en el fet que la parella, a soles, es fuga a qualsevol part del món per a casar-s'hi. Sense convidats. Per a viure una experiència única "de luxe total", segons remarca l'organitzador de casaments consultada per Zoom. Una modalitat en què les extravagàncies estan molt presents. Com el cas d'uns clients de Houston, que volien casar-se en un paratge natural de València. Com que volien viure el sabor espanyol, se'ls va proposar una dansa espanyola al cim d'una muntanya. Tot això va tindre lloc a la serra Calderona.

Tot i que puga semblar una novetat, les fuges són una pràctica utilitzada des de temps immemorables, quan els familiars s’oposaven al matrimoni de la parella, fonamentalment per qüestions religioses, polítiques o econòmiques.

El Zoom sobre les bodes a la carta

També et pot interessar

stats