Set plans a fer a la Costa Amalfitana, Itàlia

Bellesa natural, pobles pintorescos i la seua arquitectura històrica són els principals atractius de la Costa Amalfitana

Ciutat d'Atrani, junt a Amalfi / Shutterstock

La Costa Amalfitana, situada a la regió de la Campània, a Itàlia, és coneguda per l'encant de la seua bellesa natural, els seus pobles pintorescos i la seua arquitectura històrica.

Informació d'interés

Moneda: Euro

Població: 39.774 habitants

Hora: Mateix horari que a València

Pagament recomanat: Podeu pagar amb diners en efectiu o amb targeta de crèdit.

Permisos: Si sou ciutadans de la Unió Europea, per a viatjar-hi, només necessitareu el document nacional d'identitat (DNI) o el passaport.

El consell de Valencians al món: La Costa Amalfitana compta amb llocs d'una gran bellesa. Planifiqueu el vostre itinerari amb antelació i decidiu quins pobles, platges, sendes o atraccions us hi agradaria explorar. Considereu, també, el temps que necessitareu en cada lloc i si, per exemple, voleu fer excursions a Capri o altres illes pròximes.

Algunes activitats i llocs per a gaudir a la Costa Amalfitana

1. Visitar Amalfi

Exploreu la ciutat d'Amalfi, la qual dona nom a la costa. Passegeu pel seu encantador centre històric, visiteu el duomo o catedral i contempleu l'arquitectura medieval.

La ciutat d'Amalfi dona nom a la costa
La ciutat d'Amalfi dona nom a la costa / Shutterstock

2. Recórrer Positano

Positano és una de les destinacions més famoses de la Costa Amalfitana. Els seus carrers empinats estan plens de cases de colors i botigues de moda. Gaudiu de les impressionants vistes al mar i relaxeu-vos a les seues platges.

Positano, una de les destinacions més famoses de la Costa Amalfitana.
Positano, una de les destinacions més famoses de la Costa Amalfitana. / Shutterstock

3. Explorar Ravello

Ravello és conegut pels seus jardins i vil·les històriques. Visiteu la vil·la Rufolo i la vil·la Cimbrone. Totes dues ofereixen unes vistes panoràmiques espectaculars de la costa.

Ravello és conegut pels seus jardins i vil·les històriques
Ravello és conegut pels seus jardins i vil·les històriques / Shutterstock

4. Fer senderisme a la senda de les Deïtats

La senda de les Deïtats és una coneguda ruta de senderisme que ofereix vistes impressionants de la Costa Amalfitana. Gaudiu de la caminada i admireu-ne els paisatges naturals i els penya-segats escarpats.

Admireu els paisatges naturals i els penya-segats escarpats d'aquesta senda
Admireu els paisatges naturals i els penya-segats escarpats d'aquesta senda / Shutterstock

5. Agafar un vaixell fins a l'illa de Capri

Des de la Costa Amalfitana, podeu agafar un vaixell fins a la preciosa illa de Capri. Exploreu-ne les famoses coves, gaudiu de l'encant de la ciutat i relaxeu-vos a les platges.

Agafar un vaixell fins a l'illa de Capri
Agafar un vaixell fins a l'illa de Capri / Shuttertstock

6. Degustar la gastronomia local

La Costa Amalfitana és coneguda per la seua deliciosa gastronomia. Tasteu el marisc fresc, les llimes de la regió, que s'utilitzen per a fer el famós limoncello, i altres sabors locals als restaurants tradicionals.

Les llimes de la regió, que s'utilitzen per a fer el famós limoncello
Les llimes de la regió, que s'utilitzen per a fer el famós limoncello / Shutterstock

7. Visitar la ciutat de Sorrento

Tot i que tècnicament no es troba a la Costa Amalfitana, el municipi de Sorrento es considera un punt de partida per a explorar la zona. Passegeu pels carrers i botigues, gaudiu de les vistes cap al golf de Nàpols i tasteu el famós limoncello.

La ciutat de Sorrento
La ciutat de Sorrento / Shutterstock

Aquestes són només algunes de les activitats que podeu fer a la Costa Amalfitana. Recordeu, també, simplement relaxar-vos. Deixeu-vos impregnar de la bellesa natural i l'encant d'aquesta regió costanera única.

També et pot interessar

stats