Carlo Blanco, un actor valencià a la conquista de Mèxic: ‘’S’ha de lluitar pels somnis’’

L'actor protagonitza La Banda, una pel·lícula dirigida per Roberto Bueso i estrenada l’any 2019, que va comptar amb la participació d'À Punt Mèdia

L'actor valencià Carlo Blanco va protagonitzar 'La Banda'

Carlo Blanco, un jove actor de trenta-tres anys nascut a València, ha encetat un nou capítol a la seua vida a milers de quilòmetres de casa. Fa tan sols un mes que ha posat peus a Ciutat de Mèxic, una decisió impulsada per la seua passió pel món de la interpretació i una constant cerca d'oportunitats noves.

"Com soc actor, volia provar experiències noves i hi havia un amic ací, de València també, i em vaig animar a vindre i provar sort", ens conta Carlo, explicant la motivació de perseguir el seu somni en un entorn totalment nou.

La seua aventura a Mèxic no ha començat fa molt, però està sent significativa. Encara que l'arribada és recent, ja ha deixat la seua empremta en la indústria cinematogràfica valenciana, protagonitzant La Banda, una pel·lícula que va comptar amb la participació d'À Punt Mèdia i va ser dirigida per Roberto Bueso, estrenada l’any 2019.

Parlar amb Carlo sobre la seua transició a Mèxic revela una barreja d'emocions. Admet que ser actor és una tasca inestable, però no renuncia a la possibilitat de tornar a treballar a Espanya si se li presenta l'oportunitat.

Quan se li pregunta sobre com se sent a Mèxic, el valencià descriu una sensació de comoditat i acceptació. Tot i que troba a faltar el menjar de casa, com la paella de sa mare o de l'àvia, reconeix que s'està acostumant als sabors i a la cultura mexicana.

Carlo Blanco junt amb l'equip de 'Valencians al món' a Mèxic
Carlo Blanco junt amb l'equip de 'Valencians al món' a Mèxic / À Punt Mèdia

Suport dels seus companys de la indústria no li'n falta. Tant Gonzalo Fernández, el seu company de repartiment en La Banda, com Roberto Bueso, el director, tenen paraules d'encoratjament per a ell. L’elogien pel seu talent actoral, la seua personalitat genuïna i el seu carisma, tot afirmant que estan segurs que aconseguirà grans èxits en aquesta nova aventura a Mèxic.

La història d’aquest valencià representa la determinació i el coratge de perseguir els somnis, deixant el confort de casa per conquerir nous horitzons i és un testimoni de valentia i passió. Tota una promesa d'un futur prometedor a la indústria cinematogràfica valenciana i mexicana.

També et pot interessar

stats