Una immersió al cor de la Fórmula 1 a Qatar

Valencians al món visita el Circuit Internacional de Lusail per a gaudir del Gran Premi de Qatar de Fórmula 1 amb el valencià Nacho Roda

El valencià Nacho Roda és un dels protagonistes de 'Valencians al món' dedicat a Qatar

Valencians al món, el programa televisiu d’À Punt que ressalta les experiències dels valencians arreu del món, va tindre l'oportunitat d'immergir-se en el món de la Fórmula 1 a Qatar a través del valencià Nacho Roda. Amb una experiència d'onze anys a Qatar com a pilot d'aviació per Qatar Airways, el valencià va obrir les portes del Gran Premi de Qatar al programa, oferint una visió única d'aquest esdeveniment esportiu de renom mundial.

El Circuit Internacional de Lusail va ser l'escenari d'aquesta increïble aventura. Nacho va compartir la seua emoció per estar present en aquesta jornada especial, coincidint fins i tot amb David Beckham, l'actual ambaixador turístic de Qatar, un moment que va fer més memorable la jornada.

'Valencians al món' està present en el dia més important: el diumenge de la gran final del Gran Premi de Qatar Nacho Roda - Veí de València

"Valencians al món està present en el dia més important: el diumenge de la gran final del Gran Premi de Qatar", va expressar el valencià, mostrant l'entusiasme i l'orgull de formar part d'aquesta experiència única.

Així és el Gran Premi de Qatar de Fórmula 1

La calor infernal, amb temperatures al voltant dels 42 °C durant les dues hores de la carrera, no va minvar l'esperit dels amants de la Fórmula 1, que captaren cada moment amb passió.

Aquest circuit únic, il·luminat i nocturn, es va mostrar des d'una perspectiva exclusiva gràcies al nostre guia de luxe, que va ensenyar des de la sala de premsa fins al pit lane, explicant que allí els pilots canvien els pneumàtics i es preparen els cotxes abans del començament de la carrera.

A través de la mirada de Nacho, el programa va estar al box de Fernando Alonso, on vam comprovar la impecable netedat del circuit. Entre les anècdotes, descobrirem el soroll ensordidor de la Fórmula 1 i que, Fernando Alonso, durant una parada als boxes, va demanar que li llançaren un poal d’aigua per la calor que feia.

Aquesta immersió a Qatar, concretament al cor de la Fórmula 1, va ser una experiència emocionant capturada a través dels ulls del valencià i compartida pel programa, que evidència la passió, l'emoció i l'adrenalina que caracteritza aquest esport a escala global.

També et pot interessar

stats