10.05.2019 | Coneixem com serà la X Fira de la Música de Benimaclet

106 min.
tp

Parlem del Festival de Rock per la Infància que es celebrarà demà dissabte a Sueca, organitzat per Proeso, Associació Instrumental de Músics de la Comunitat Valenciana, a benefici de l’ONG Save the Children España. Comptarà amb un extens cartell de grups valencians: Candela Roots, Lilit i Dionís, La Fúmiga, el Diluvi, Frida i Atupa.

Entrevistem dos dels pallassos de l’ONG Payasospital, que celebra els seus 20 anys de vida als hospitals, alegrant el dia a dia de xiquets i xiquetes malaltes. Han atés ja vora 270.000 infants hospitalitzats.

El músic Andreu Soler, presenta en acústic el disc No Filter, amb la veu de Neus Fuster. Un treball de poesia cantada que pren com a fil conductor els versos de Benedetti, Bécquer, Estellés, Marc Granell, o Miguel Hernández.

Parlem de La Fira de la Música de Benimaclet, una finestra oberta per donar a conèixer nous projectes musicals en valencià. Enguany serà dissabte 11 de maig, per la nit i a la plaça de Benimaclet. Han confirmat la seua participació: Bescara, TENDA, Laura Esparza i Carlos Esteban, Tomàs de los Santos, BESUGO, Hugo Mas, La Douche, Sigarrito, INÈRCIA, Anna Riberta i Jorge Izquierdo, Nius de nit, i Agus Gamino.

stats