13.05.2019 | Sergio Pereira ens presenta el seu disc 'Nu Brasil', una barreja entre bossa nova i jazz

104 min.
tp

El guitarrista brasiler establit a València, Sergio Pereira, ens presenta el seu disc 'Nu Brasil', un àlbum de composicions pròpies. En aquest treball proposa un diàleg entre la bossa nova i el jazz.

Estrenem en primícia el tema Piano Vache del pianista Baptiste Bailly, que està inclòs en el disc Pensión Almater (Fresh Sound), que es publicarà el dimecres 15 de maig. Aquest és el primer àlbum del trio del jove pianista francés establit a València, l'acompanyen el contrabaixista Ales Cesarini i el percussionista David Gadea.

Vicent Torrent ens parla de la reedició del seu llibre La música popular, 29 anys després de la publicació. Editat per l'Institut el Magnànim, el llibre es presentarà el 16 de maig en el marc del festival Etnomusic al Museu Valencià d'Etnologia.

En la secció de dilluns, “La Síndrome Lomax”, Miquel Àngel Landete repassarà l'evolució al nostre territori del rock-and-roll, un estil molt arrelat al nostre territori, amb exemples com Bruno Lomas, Lula o Aullido Atómico.

En #TerritoriSonor ens hem preguntat quina relació hi ha entre sant Vicent Ferrer i la música arran de la commemoració dels 600 anys de la seua mort. Conversem amb el catedràtic d'Història de la Música, Joan Carles Gomis, que ens parla de les seues investigacions.

stats