09.05.2019 | Entrevista i acústic del grup de pop rock valencià L'Últim Europeu

110 min.
tp

Obrim amb una crònica de la presentació del número especial de la revista musical ‘Enderrock’, dedicada a l'escena musical valenciana. Amb Lluís Gendrau, director editorial, el periodista Xavier Aliaga i Flora Desafinatrix, i Andreu Ferre d'El Diluvi, formació de l'Alcoià que és la portada d'aquest número d'‘Enderrock’.

Vicent Torrent ens parla de la reedició del seu llibre ‘La música popular’, 29 anys després de la publicació. Editat per la Institució Alfons el Magnànim, el presentaran el dijous 16 de maig en el marc del festival Etnomusic, al Museu Valencià d'Etnologia.

Hui tindrem entrevista i acústic del grup de pop rock valencià L'Últim Europeu, que ve a presentar el primer disc, ‘Naus espacials i altres objectes sense identificar’.

Monty Peiró Gómez ens porta dues dones unides pel grup valencià Tramperos. Una és Mónica Merino, que ha col·laborat amb artistes com Burning i com Jaime Urrutia. L'altra dona és Raquel Sòria, que també va formar part de Freak Tango. Monty i Raquel també ens oferiran un acústic molt especial.

stats