07.05.2019 | Nega, de Los Chikos del Maíz, ens avança com serà el pròxim disc, ‘Comanchería’

110 min.
tp

Ens visita Ricardo Nega, músic, productor, escriptor i integrant, juntament amb Toni el Sucio, del grup valencià de rap Los Chikos del Maíz. Parlem amb ell de ‘Comanchería’, el que serà l'avançament del pròxim disc del grup.

Coneixerem la novetat musical del grup de l'Olleria Sigarrito, ‘Xiqueta meua’. El grup Pool Jazz, que es caracteritza per barrejar el jazz amb el hip-hop, ens presenta el segon disc, ‘Indibidingui’. Interpreten en directe alguns dels seus temes.

En "La Síndrome Lomax", Miquel Àngel Landete ens porta una exclusiva d'un nou descobriment musical del nostre territori sonor: Isaac Senchermés, apicultor de professió i veí de Montroi, que ha decidit registrar al seu estudi casolà tres cançons que són les primeres de la seua esperem que llarga i frondosa història musical. Experimentació de la música popular sense abandonar la melodia i el sentiment.

En la secció de dimarts #SonaMillennial, amb la mestra mil·lennista Teresa Patapum, coneixerem exemples de youtubers cantants. Són artistes que han format la seua carrera musical gràcies a la plataforma de vídeos.

Coneixem el musical ‘Invisibles. Los niños del tiempo’, que interpreten els alumnes de l'IES La Senda, de Quart de Poblet, que tracta sobre l'explotació infantil. Parlem amb el professor de música Juanvi Gil, que fa unes setmanes va rebre el Premi Acció Magistral 2018 per aconseguir que els alumnes de l'IES La Senda posaren en marxa aquesta obra, tot unint la música i els valors socials

stats