06.02.2019 | Ens ha visitat el grup de heavy metal Opera Magna per a parlar-nos del seu treball 'Del amor y otros demonios'

116 min.
tp

Hem repassat el capítol d'anit de 'L'estudi': aquesta vegada els va tocar per una banda a Gin Lemon's, que han entrat amb força en l'escena musical valenciana, i per l'altra a Mireia Vilar, la cantautora de Manises que ha evolucionat des del jazz fins a la cançó d'autora. El moment més important de la nit, quan van versionar conjuntament el senzill més venut de la carrera en solitari de John Lennon: 'Imagine'.

Han visitat el Territori Sonor dos dels grups seleccionats del segon cicle d'Emergents al Palau: Mineral Waters i Tipos de Interés. Hem parlat amb ells de com es preparen de cara al seu directe el dia 10 de febrer a les 12 hores a la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València.

En la secció de dimecres, "Interferències". El periodista musical Carlos Pérez de Ziriza ens ha portat l'entrevista que li ha fet a Joel Sarakula, músic australià que ens visita aquest dissabte 9 de febrer a la sala 16 Toneladas de València. Es tracta d'un dels últims grans músics blancs que fa música negra.

stats