05.02.2019 | Entrevista al guitarrista britànic Graham Foster i a Dédalo

115 min.
tp

Hem tingut en acústic el mític guitarrista Graham Foster, britànic establit a Gandia, una de les figures fonamentals en la història del bluesrock. Foster ha tocat amb M-Clan o Mick Taylor (guitarrista dels Rolling Stones).

També hem tingut en acústic Dédalo, grup format per una francesa, un extremeny, dos almassorins, i una vila-realenca. 5 artistes que van coincidir en els ambients musicals de Vila-real en els primers anys de la dècada actual. La proposta de Dédalo va des del folk d'arrel fins a un rock independent que beu de les influències del post hardcore i d'un rock alternatiu i experimental.

Cine Club Utiye celebra el seu mig segle de vida amb el convidat d'honor Fermín Muguruza i la seua proposta cinematogràfica 'Black is Beltza', un film sobre la discriminació racial als EUA.

Hem punxat la novetat musical de Tesa "La prima", de Machete en Boca, "El amor no duele" segon single avançament de 'Rural', el qual serà el segon disc de la rapera d'Almussafes, i que veurà la llum el 4 de març.

Vos hem avançat, amb Mireia Pérez i Vicent Colonques, els participants del programa de 'L'Estudi' d'aquesta nit. del 5 de febrer: Mireia Vilar i Gin Lemons.

stats