03.04.2019 | El grup de rock Los Zigarros presenten nou disc ‘Apaga la radio’

55 min.
tp

En l’acústic tenim Los Zigarros, un dels grups de rock valencians més potents de l’estat. Ens presenten nou disc Apaga la radio, abans del seu concert a la sala Repvblicca de Mislata el pròxim dissabte 6 d’abril.

L’escriptora Mònica Richart et convida a llegir Violeta i el llop (Edicions Bromera), novel·la guanyadora del premi de narrativa València Nova, un relat ple de tendresa i d’ironia que recorda que, malgrat les pors del dia a dia, hem d’estimar. Richart ens proposa, a més, una banda sonora per al seu llibre.

Coneixem la programació de la Mostra Sonora de Sueca, festival internacional de música contemporània, que tindrà lloc del 5 al 14 d’abril, de la mà del seu director Ricard Capellino. Voro Garcia ens parla del grup Antara, que actuarà el diumenge 7 i Miguel Ángel Berbis de l’Ensemble d’Arts el diumenge 14 d’abril.

El grup rap de l’Horta, Atupa, i la cantautora olivera Clara Andrés ens conten les seues impressions després de participar en el programa de versions de la tele d’À Punt, L’estudi, en el qual han versionat conjuntament Al vent de Raimon.

stats