04.04.2019 | La rapera d'Almussafes Tesa ens presenta nou disc, 'Rural'

114 min.
tp

Abans de seure a les cadires de Sessió golfa, la rapera d'Almussafes amb esperit punk, Tesa, es passa per Territori sonor per presentar nou disc, Rural (Halley Supernova, 2019), amb col·laboracions com La Prima, de Machete en Boca, o Vicent Torrent, d'Al Tall. Tesa ve acompanyada del DJ Loren D. Rural és un disc que llança molts missatges per minut i és variat: les lletres fan una defensa de la ruralitat, la llengua, les arrels, el feminisme, la crítica social i la festa, i sona a tecno-rumba, reggaeton i rap, entre d'altres.

Coneixem les diferents propostes que es reuniran dissabte a les dotze hores de cançó improvisada a Benicarló: cantadors d'estil valencians, glossadors mallorquins i menorquins, corrandistes catalans, entre altres.

Parlem amb el periodista Rafa Cervera, coordinador del cicle Música para escribir que se celebra aquests dies a l'Aula de Cultura d'Alacant. El cicle persegueix oferir una panoràmica multidisciplinària de les influències recíproques que la música pop ha exercit i ha rebut, en relació amb la literatura contemporània.

En la secció "Fonografies" d'Edu Comelles coneixem què són les "marques sonores", aquells sons que aporten un valor afectiu, patrimonial i únic a un lloc concret.

stats