El Niño de Elche: "Rosalía és una de les artífexs que més mata el flamenc i el ressuscita a la vegada"

L'irreverent artista il·licità conversa amb l'equip de TàP Zàping sobre la seua carrera musical i les col·laboracions amb Rosalía i C. Tangana

El Niño de Elche en 'TàP Zàping'

En el Dia Internacional del Flamenc, l’equip de TàP Zàping ha rebut al plató un dels exponents més irreverents, el Niño de Elche. Àlex Blanquer i Lluís Cascant han conversat amb ell de la gira, de les col·laboracions amb artistes de la talla de Rosalía i C. Tangana i de com ha aconseguit consolidar la carrera en el món del flamenc.

L'últim disc, Flamenco (Mausoleo De Celebración, Amor Y Muerte), compta amb una col·laboració amb Rosalía en el tema Seguiriya madre. "En un disc en què parle de la mort del flamenc havia d’estar Rosalía, que és una de les artífexs que més el mata i el ressuscita a la vegada”, ha explicat. L’artista coneix la catalana des dels inicis de la seua carrera. “És un ésser de llum, una persona meravellosa”, ha afegit.

El Niño de Elche assegura que cal tindre molta tenacitat per a sobreviure en el món de la música i que és la gent afí la que “t'ajuda a eixir-ne viu”. C. Tangana és un altre artista amb el qual té bona sintonia, i ha col·laborat amb ell en èxits com Tú me dejaste de querer i Un veneno. L’il·licità també va actuar en la gira que C. Tangana retracta ara en el recentment estrenat documental Esta amibición desmedida. “Em va sorprendre molt que contara tota la veritat, hi ha molt poca ficció", ha assegurat el cantant.

També et pot interessar

stats