Capítol 5: La vida és un circ

Temporada 1 55 min.
tp

Lluna de circ. L’Espai de Circ de València és una associació que es va posar en marxa fa més de vint anys amb l’objectiu de servir de lloc de treball i entrenament als aficionats i professionals del sector. Ens endinsem en aquest espai amb la lluna del circ.

Lluna de música. Descobrim documents i objectes que s’han anat acumulant al llarg del temps a les societats musicals valencianes, que formen part essencial de la nostra memòria i del nostre patrimoni cultural i que cal recuperar, conservar i divulgar. Això és el que fa Música a la llum, una iniciativa que coneixem de la mà de Jorge García, cap de la Secció de Documentació i Patrimoni de l’Institut Valencià de Cultura.

Lluna de cine. "Sona la Filmo”. Filant prim. Fem una aproximació a la producció de curtmetratges valencians. Descobrim totes les possibilitats d’aquest format a partir de la promoció que se’n fa des de la Filmoteca i de la mà d’algunes persones que s’hi dediquen i destaquen en aquest camp cinematogràfic.

“Notes de so”. Accidents sonors. El fonografista Edu Comelles ens mostra situacions fortuïtes, encontres ocasionals amb paisatges sonors insòlits, accidents sonors estranys i únics que, per fortuna, algú va arribar a temps a gravar i conservar-ne el registre.

stats