Capítol 6: Exploracions sonores

Temporada 1 56 min.
tp

Lluna de dansa. Coneixem a Mari Carmen Jiménez Morte, doctora, catedràtica, investigadora i docent. Imparteix al Conservatori Superior de Dansa de València l’assignatura Anàlisi i Pràctica d’Obres Coreogràfiques i de Repertori, on treballa amb els seus alumnes alguns dels clàssics de la història de la dansa.

“L’estetoscopi”. De la mà de Laura Romero Valldecabres ens endinsem en el món de l'autora italiana i transfronterera Anna Raimondo, amb qui recorrem llocs com Nàpols, Marràqueix, Valparaíso, Tenerife o Brussel·les mitjançant les seues peces sonores i altres pràctiques territorials que reuneixen oralitats i accions performatives amb els espais públics.

Lluna de teatre. Pilar Almeria ens introdueix en la seua secció “La Butaca” en els orígens del teatre valencià amb dramaturgs com Manuel Molins o Rodolf Sirera.

“Intermitències”: música i mediació cultural. Cristina Cubells conversa amb Alba Murcia i Vicent Pelechano, fundadors del col·lectiu Cuneta, un espai dedicat a l’art sonor i la creació escènica.

stats