Capítol 7: Les campanes

Episodi 7 Temporada 1 55 min.
tp

El campaner Vicente Gabarda ens parla del paper que han tingut les campanes en el cicle de la vida, anunciant-nos festes, incendis, tempestes, actes religiosos... I escoltem alguns dels tocs més coneguts.

Lluna de música. Visitem la casa de Llorenç Barber i Montserrat Palacios per a parlar de l’art sonor, de Cage, de Fluxus, de la música experimental i dels concerts de ciutats utilitzant una narrativa sonora combinada amb elements de ficció. Llorenç i Montserrat ens sorprenen amb una improvisació musical dedicada al nostre programa, Les cinc llunes.

Lluna de cine. "Sona la Filmo”. Cinema i educació. L’espurna de l’esperit crític. Ens endinsem en el vessant didàctic de la Filmoteca, acompanyats per Raquel Zapater, tècnica del departament competent. I parlem també d’altres iniciatives vinculades amb el potencial del setè art en l’aprenentatge com el Festival de Cinema Educatiu MICE i el Festival Cinema Jove.

“Intermitències”. Música i cultura audiovisual. De la mà de Cristina Cubells, parlem sobre música i cultura audiovisual amb Úrsula San Cristóbal, artista interdisciplinària i doctora en Musicologia.

stats